Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Akcja na całą Polskę trzymając cnotę do ślubu szanujesz siebie i ciało

Polecane posty

Gość gość

co myślicie kobiety o tej akcji?

Gość gość
Myslimy,ze czas na roochanko :D

Gość gość
hahhaha padnę

Gość gość
w Polsce to nie wypali. Polki i szanowanie siebie? Bez jaj.

Gość gość
mi nie do śmiechu to poważny problem dzisiejszych czasów

Gość gość
Tak, drogie kobiety, wychodzimy na ulice, ogólnopolska akcja w tej sprawie, 3.10., do zobaczenia w Warszawie. Gość honorowy Michał z Kafeterii, wygłosi apel do kobiet polskich w istotnej sprawie:-) Dowiemy się też gdzie leży i od czego zależy honor mężczyzny :-)

Gość gość
Polki to szmaty wiec nie wypali

Gość gość
Jakie szmaty? Gorliwe obrończynie życia poczętego i godności kobiety. Żadnych seksów pozamałżeńskich. Dziewictwo i honor. Kobieta w służbie rodziny, matka dzieciom, pracowita matka Polka, o to walczymy

Gość gość
Nie będę trzymała cnoty tylko do ślubu, bo nie dam się sprowadzić do roli masturbatora z powodu ślubu! Szanujcie się *****cze udający prawiczków!

Gość gość
większość już nie ma czego trzymać

Gość gość
Akcja alternatywna: strac cnote kiedy chcesz, szanuj siebie, swoje potrzeby i swoj rozum.

Gość gość
Wiem z pewnego zrodla, ze te tematy o dziewicach zaklada pewien *****cz, ktory w ten sposob skutecznie obrzydza dziewicom i kobietom w ogole trwanie w dziewictwie. Kobiety zaczynaja sie brzydzic mezczyzn, ktorzy chca czekac do slubu, i puszczaja sie jak nigdy dotad.

Gość gość
zrób akcję: Jak udawać że nie byłam puszczalska. będzie więcej chętnych

Gość gość
A ja proponuję akcję :Zeznania mężów-"O tym jak pozbawiłem narzeczoną dziewictwa przed slubem"opisy ze sczegółami.KTO jak kto ale mąż wie najlepiej że był pierwszy.Sporo sie nameczył zeby tegi dokonać bo łatwo nie było.Sami go możecie o to spytać.Strasznie bolało i strasznie krew leciała.Tak wiec niech sie już zamknie ten podły pies!Zresztą to nie jego sprawa ze z nim jestem!s

Gość gość
20.21.Tego sie nie da udawać,puszczalską albo sie jest albo nie.Łatwo wyrządzić krzywdę niewinnej osobie z zemsty że dała kosza..a potem jeszcze chcieć rozwalić jej związek jak wezmie ślub.

Gość gość
Ja żartowałam, z tym, że 3.10 faktycznie jest strajk kobiet. Tych normalnych, macie Fb to wiecie o co chodzi, zresztą wszdzie o tym trąbią. Co kogoś obchodzą jacyś impotenci i dziewice. Moje ciało należy do mnie i to ja decyduję co, z kim i kiedy, nie będą mi rozkazywać jakieś dewotki, to tyle

Gość gość
Ja się szanuję jak mało kto. Nie słucham głupich ludzi, robię to, co uważam, że jest dla mnie najlepsze. Człowiek najlepiej się szanuje, jak mu głupi nie rozkazuje

Gość gość
21.06.Jak to zrobisz z jednym to z nim już masz być po grob.Trzeba umiec wziasc konsekwencje.Ja gdybym nie wiedziała na 100%ze bedzie moim mezem to nigdy bym z nim nie po szla do łożka.Po slubie tez jestem wierna bo mam zasade albo z jednym albo z nikim.s

Gość gość
gość dziś Powiedz to ofierze gwałtu!

Gość gość
Popieram. Blonka dla meza,oral dla ciacha, palcowki dla kazdego:D

Gość
@ gość dziś 21.06.Jak to zrobisz z jednym to z nim już masz być po grob.Trzeba umiec wziasc konsekwencje.<< A kim ty jestes, zeby cos takiego nakazywac? Ze swoja cipka mozesz robic co chcesz, mozasz ja zaszyc, zabetonowac albo chodowac w niej pajaki. A co robia inne kobiety to nie twoj z****** interes!

Gość gość
21.23 Nie mowimy o gwałtach.s

Gość gość
22.07No własnie !dlatego nie zycze sobie obrazania mnie za to ze moj mąz był moim pierwszym i ze wybrałam jego.s

Gość gość
Po co o tym piszesz ilu miałaś facetów, czy jesteś wierna mężowi i w ogóle? Takie rewelacje zachowaj dla siecie, kogo obchodzi jakiś potwór i jego otwór, każda ma swój. Niech każda pilnuje swojego otworu i chłopa, żeby nie uciekł, a od głoszenia kazań jest ksiądz, a nie jakaś znudzona życiem emerytka albo ofiara losu, której cudem udało się dorwać jakiegoś nieboraka

Gość gość
Co za okropne nieszczęście, kolejne osoby zwariowały w tym kraju. Kto im może pomóc? Psychiatra, egzorcysta, nie wiem