Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Dziś mam 33 urodziny a ja nadal sam

Polecane posty

Gość Modlitwa o cud
Panie J/ezu, staję przed Tobą taki jaki jestem. Przepraszam za moje gr.zechy, żałuję za nie, proszą przebacz mi. W Twoje Imię przebaczam wszystkim cokolwiek uczynili przeciwko mnie. Wyrzekam się szatana, złych duc/hów i ich dzieł. Oddaję się Tobie Panie J/ezu całkowicie teraz i na wieki. Zapraszam Cię do mojego życia, przyjmuję Cię jako mojego Pana, B/oga i Odkupiciela. Uzdrów mnie, odmień mnie, wzmocnij na ciele, duszy i umyśle. Przybądź Panie J/ezu, osłoń mnie Najdroższą Krwią Twoją i napełnij Swoim Duc.hem Ś/więtym. Kocham Ciebie Panie J/ezu. Dzięki Ci składam. Pragnę podążać za Tobą każdego dnia w moim życiu. Amen. Maryjo Matko moja, Królowo Pokoju, Ś/więty Peregrynie Patronie chorych na raka, Wszyscy Aniołowie i Święci, proszę przyjdźcie mi ku pomocy. o ***amen o Odmawiaj tę mo/dlitwę z w.iarą, bez względu na to jak się czujesz. Kiedy dojdziesz do takiego stanu, że będziesz szczerze pojmował każde słowo całym swoim sercem, doznasz duc/howej łaski. Doświadczysz obecności Jezusa i On odmieni całe twoje życie w bardzo szczególny sposób. Przekonasz się. o O. Peter Mary Rookey OSM

Gość gość
Wszystkiego najlepszego i nie martw się napewno znajdziesz niedługo swoją drugą połówkę :-)

Gość Modlitwa o cud
Spróbuj nic nie tracisz...

Gratuluje zbierasz doświadczenia tak rożne i cenne, tam na gorze będą Ci zazdrościli.

Gość gość
Ake przynajmniej masz rente. Pomyśl co by bylo gdybyś jej nie miał. To jest luksus dostawac pieniądze i nie pracować w takim kraju jak Polska.

Gość gość
Modlitwa jest cool

Gość Modlitwa o cud
Autorze, Wszystkiego Najlepszego !!! :) Szczęścia i miłości, niechaj na Twojej twarzy uśmiech zawsze gości :) Wszelkich błogosławieństw Bożych !!! Uzdrowienia serca, duszy i ciała :) Jezus Cię kocha i czeka na Twoją decyzję by Cię uzdrowić. pozdrawiam 🖐️

Gość gość
Najlepszego :D

Gość gość
Nie ma sprawy :)

Gość gość
ja też sama :(

Gość gość
i tak już zostanie :D

Gość gość
Oby nie :)

Gość gość
W tym wieku???????????? musi być z tobą coś nie tak Moja szwagierka ma tez 33 spichnąc was bo tez sama? Ale ona nie jest normalna:(