Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modliitwa o cud

modliitwa o cud

Polecane posty

Gość modliitwa o cud

Panie J/ezu, staję przed Tobą taki jaki jestem. Przepraszam za moje gr.zechy, żałuję za nie, proszą przebacz mi. W Twoje Imię przebaczam wszystkim cokolwiek uczynili przeciwko mnie. Wyrzekam się szatana, złych duc/hów i ich dzieł. Oddaję się Tobie Panie J/ezu całkowicie teraz i na wieki. Zapraszam Cię do mojego życia, przyjmuję Cię jako mojego Pana, B/oga i Odkupiciela. Uzdrów mnie, odmień mnie, wzmocnij na ciele, duszy i umyśle. Przybądź Panie J/ezu, osłoń mnie Najdroższą Krwią Twoją i napełnij Swoim Duc.hem Ś/więtym. Kocham Ciebie Panie J/ezu. Dzięki Ci składam. Pragnę podążać za Tobą każdego dnia w moim życiu. Amen. Maryjo Matko moja, Królowo Pokoju, Ś/więty Peregrynie Patronie chorych na raka, Wszyscy Aniołowie i Święci, proszę przyjdźcie mi ku pomocy. o *** amen o Odmawiaj tę mo/dlitwę z w.iarą, bez względu na to jak się czujesz. Kiedy dojdziesz do takiego stanu, że będziesz szczerze pojmował każde słowo całym swoim sercem, doznasz duc/howej łaski. Doświadczysz obecności Jezusa i On odmieni całe twoje życie w bardzo szczególny sposób. Przekonasz się. o O. Peter Mary Rookey OSM

Gość gość
Dzięki. Przesylam znajomym.

Gość Modlitwa o cud
Nie ma sprawy. Mnie tez sie podoba :) pozdrawiam 🖐️

Gość gość
Nie masz takiego obowiązku. Drażni cię duchowość maryjna - nie modlisz się do Matki Bożej. W czym problem?

Gość gość
Nie ma modlitw o cud . Żadna modlitwa nie jest gorsza czy lepsza. Dużo czytałam i dochodzę do wniosku ze Krzyż (jako medalik na szyje) będę nosić a nie inne bo kiedyś dostałam moedalik św Benedykta a się okazał tym niewłaściwym z elementami masonerii więc? obrazy i modlitwy do swietych itd to balwochwalstwo !! O ktorym nie mialam pojecia. Wszystkim polecam Wiarę w Jezusa ķtory umarł na Krzyżu dla naszego zbawienia. Więc tylko krzyż (prosty, niewykrzywiony) i modlitwa do Jedynego Pośrednika między Bogiem a ludźmi - czyli do Jezusa Chrystusa. Prywatnie mojego przyjaciela :-)

Gość gość
Jak to nie ma modlitw o cud? Ja modliłem sie o cud na różańcu do Maryi i zostałem wysłuchany.

Gość gość
Tak to. Nie można mówić że Ta modlitwa jest lepsza od innej bo ta się nazywa midlitwa o cud. Musisz poczytać w różnych źródłach tego nie da się wyjaśnić w kilku zdaniach na kafe. Bóg potrzebuje wiary i milosci a nie wiary w modlitwę ts konkretna bo ludzie nazwali ja "modlitwa o cud" . Poza tym nawet litania pompejanska nie daje gwarancji.

Gość gość
Każdy ma już już góry swój los - zapisany przez Boga. Dlaczego jednym modlitwy pomagają a innym nie? W oczach Boga ludzie dzielą się na gorszych i lepszych? Nie. Po prostu każdy ma z góry ustalony los.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak z góry ustalony los. Nie mówi o nim ani Biblia ani Kościół.

Gość gość
Moze I ma ,ale nie kazdy prosi,nie kazdy robi to szczrze, nie każdy żył według przykazań ,ludzie sami wybieraja ,najwazniejsze czy umieja to zrozumiec w pore

Gość gość
Dziękuję za Modlitwę.

Gość gość
Poproszę o krótką modlitwę w intencji otrzymania pracy. Z Panem Bogiem.

Gość gość
Mowilam te i inne modlitwy codziennie przez półtora roku- tatuś zmarł:( i jaki cud?