Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da się rozpalić uczucie po raz drugi

Polecane posty

Gość gość

Jestem mężatką od siedmiu lat. Przed ślubem układało nam się cudownie, wówczas mój narzeczony był troskliwy, oddany i kochany. Nie długo po ślubie zaszłam w ciążę potem w drugą. Czar prysł. Mąż stał się oziębły, nie dbał o to jak się czuję w ciąży, po porodzie, po operacji którą musiałam przebyć, mało tego nawet nie odwiedzał mnie w szpitalu... W ciąży tłumaczył się ''przeciążeniem sytuacją'' i wracał do domu ciągle wypity. Po porodzie nic nie pomagał bo przecież on pracuje. To wszystko sprawiło że go n ienawidzilam. Mijają lata ja zakochałam się w kimś innym myślę że to z powodu zagubienia (oczywiście to uczucie bez perspektyw ponieważ On też jest w związku). Ja czuję że zaraz zwariuje, chciała bym znów móc pokochać męża jak dawniej bo ostatnio coś przeczuwa i się stara ale ja niestety nie potrafię znów wzbudzić w sobie uczucia chociażby ze względu na dobro dzieci. Czuję że nie mam na to już wpływu. Próbowałam wszystkiego wspólny wyjazd itd. Ja nawet już nie czuję pociagu seksualnego do niego

Gość gość
(oczywiście to uczucie bez perspektyw ponieważ On też jest w związku) :D