Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Essemera

Jak zgubić brzuch

Polecane posty

Gość Essemera

Kiedy wciągam brzuch jest powiedzmy przyzwoity, ale jak juz tego nie robie, jest jak balon( wygl jak 4 miesiąc ciąży). To samo jest jak leżę( jest chudy) a stoję. Chciałabym mieć płaski i wyćwiczony brzuch. Robie brzuszki i nie jem za dużo, nawet byłam u dietetyka. Nic nie pomaga. Dodam że jestem dziewczyną poniżej 18 roku życia i nie jem w fast foodach ( tylko czasem ) proszę o pomoc

Gość bez wysiłku klapa
gimnastyka i zdrowe odżywianie, a gimnastyka minimum 2godź DZIENNIE, 6 dni w tygodniu, a w niedziele odpoczynek

Gość tylko gimnastka
poszukaj jakie ćwiczenia działają na te części ciała i robić codziennie do upadłego, niestety inne metody nie są skuteczne ani długotrwałe

Gość gość
Możesz próbować, ale niestety nie ma opcji na pozbycie się samego brzucha. Organizm jest tak zaprojektowany, że gubi tłuszcz równomiernie z całego ciała, więc beż odpowiednich ćwiczeń i diety nie masz szans na pozbycie się brzucha. Polecam sprawdzić http://www.yumeiho.opole.pl/

Gość prawictwo pospolite 152
musisz unikać tłustych produktów typu frytki , schab , majonez , kopytka , Mc donalds , hamburgery , zamiast majonezu uzywaj musztardy Proponuje ci również rezygnacje z białego pieczywa , zastąpić go nalezy ciemnym chlebem Jak zastosujesz sie do moich rad to schudniesz jedz jabłka , brokuły, zupe barszcz, płatki owsiane

Gość trefotum
Dużo ruchu i odpowiednia dieta, na pewno dobrze będzie wybrać dla siebie dietetyka www.dietetykwarszawa.pl. Ja korzystam i nie żałuję.

Gość gość
Można skorzystać z mrrollo.pl i zjeść dobry dietetyczny posiłek.