Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie żyje w Rzeszowie? Ile kosztuja przedszkola? Czy jest ciężko z pracą?

Polecane posty

Gość gość

Jw. Wczoraj dowiedzieliśmy sie ze męża przenoszą do pracy do Rzeszowa od poniedziałku. W sumie chcieliśmy zmiany ale nie spodziewałam sie jej tak szybko. Teraz musze znalezc przedszkole dla syna. Ja jestem na l-4 w ciąży. Musimy znaleźć jakies mieszanie na wynajem albo cos szybko kupic. Maz chce kupić dom pod Rzeszowem. Proszę Was mamy? Jakie jest to miasto? Jak się tam żyje? Czy przedszkola sa drogie? Lepiej kupic mieszkanie w Rzeszowie 63 m2 czy dom 10 km od Rzeszowa 110m2. Wiem ze nie powinnam pytać tutaj i być moze mnie skrytykujecie ale chciałbym znać opinie i spostrzeżenia innych którzy np tam mieszkają.

Gość gość
To zależy bo można przedszkole publiczne wybrać albo prywatne. Nasze dzieci chodzą do https://web.facebook.com/bystrzakirzeszow/?_rdc=1&_rdr - bardzo fajna placówka, świetnie wyposażona, dużo zabawek, oczyszczacze powietrza w każdej sali. Na prawdę dbają o dzieci

Gość gość
To Podkarpacie, niby duże miasto, ale jednak mentalny Taliban. Współczuję.

Gość gość
Ja mieszkam w Rze, miasto jest czyste, przedszkola nie są drogie, miasto z roku na rok się rozwija, budują coraz więcej mieszkań, polecam wybudować dom w okolicach miasta, okolice są ładne i spokojne