Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podrywa mnie tesc chyba na mnie leci co robic ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem mloda mezatka. Mieszkamy z mezem w jego rodzinnym domu. Mama nie zyje, takze mieszkamy z jego ojcem. Problem w tym,ze kiwdy jestem z nim samaa to on dziwnie sie zachowuje. Niby to przypadkiem ociera sie o mnie, dotknie itp i prawi mi komplementy, ciagle kreci sie kolo mnie i patrzy np w dekolt. Krępuje mnie to :/ gdy maz jest w domu to tego nie robi. Co robic, powiedzieć o tym mezowi ?

Gość gość
Stary zbok.

Gość gość
Albo kobiety dlugo nie mial i mu odwala.Mam takiego znajomego 40 paro letniego i nie dawał mi spokoju(mam 26 lat)To się wkurzyłam i mu kobietę na seks znalazłam w necie.I sie wyżył i w końcu ode mnie się odstosunkował.

Gość gość
Fakt, kobiety nie ma. Tesciowa zmarla 4 lata temu. Krępuje sie zejsc do kuchni, bo wiem ze on zaraz przyjdzie i bedzie sie krecil kolo mnie. Gdy cos gotuje to on np zbliza sie do mnie z tylu i do ucha mowi czy nie zrobilaabym kawy , dla mnie to nie jest normalne, zle sie z tym czuje. Mezowi nie mowilam o tym, zreszta on tego przy mezu nigdy nie robi.

Gość gość
10.13 to niekomfortowo.To powiedz mu stanowczo,ale bez krzyku,że nie życzysz sobie tak bliskiego cielesnego kontaktu.Ponoć odległość mniejsza niż 17 cm to naruszanie Twojej strefy intymnej.Bo jak Cię klepnie w tyłek lub coś podobnego się wydarzy też będziesz milczeć?Ale najpierw mężowi powinnaś powiedzieć.Takie moje zdanie

Gość gość
Hahahahaha dziadek chce pudypcyc mloda niunie

Gość Katolikstuprocentowy
Zrób ramolowi loda. Syn nie będzie miał nic przeciwko.

Gość gość
albo babiarza masz tescia :) pogadaj z mezem, moze tatus przystopuje jak mu syn powie..

Gość Hufn

Powiedz mu niech sobie sam zwali a Ty będziesz na niego patrzyła. To nie zdrada a gość się zaspokoi.