Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dominati

Dzwonią do mnie dziwne numery telefonów.

Polecane posty

Od pewnego czasu dzwonią do mnie różne dziwne numery po kilkanaście razy dziennie w różnych godzinach. Z jakis miesiąc temu numer zaczynał się na 12(wyświetlalo się że Toruń),zablokowałam połączenia z tym numerem. Później zaczął wydzwaniać kolejny 33(wyświetlało się że Łódź). Zablokowałam. Dzisiaj następny zaczynający się na 22(wyświetla sie że z Kielc). No idzie szalu dostać bo to wydzwania nawet w nocy. Co to za numery? Ktoś wie?

Gość gość
Telemarketing albo windykacja.

Gość gość
Jeśli masz Windows Phone lub inne ustrojstwo zainstaluj sobie program True Caller.Wykrywa spam.Ostatnio zadzwonił dziwny nr i działa i jeszcze opis kto dzwoni,bo normalnie tego nie wiesz.Możesz też blokować.

Gość gość
wyszukaj sobie te numery w necie to może się dowiesz kto dzwoni.

Gość gość
Toruń ma początek 56. Do mnie tez dzwoni 22... w koncu odebralam i jakis automat gadal ze biore udzial w jakies grze o kase przez tvp. I zaraz dostawalam smsy i li ki do regulaminow w ktore nie wchodze.

Gość gość
Do mnie dzwonił swego czasu dziwny numer, po odebraniu od razu się wyłączał. Oczywiście nie oddzwaniałam, bo to pewnie była jakaś pułapka. Jeśli widzę coś innego, niż nr stacjonarny nie odbieram. 22 to Warszawa.

Ja raz odebralam. Uslyszałam że wygralam odkurzacz. Nie bralam udzialu w żadnych grach. Windykacja na pewno nie bo kredyt splacam w terminie :)

Na eNakaz nie pobierają prowizji od ściągania, ani zaliczki na windykację.

Gość miśka goość
nie odbierajcie to naciągacze z afryki te numery telefonów obsłógiwane są przez automat jeżeli zadzwoni diwny numer nie odbierajci inaczej będziecie płacić tysiące niemylcie z +22 warszawa

Gość MonikaKoz
Sprawdź sobie te numery na czyjnumertelefonu pl!

Gość Kaczkadziwaczka
Lub na stronie infonumer pl!