Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pracuje w przedszkolu i u mnie w grupie jest synek mojej znienawidzonej koleżank

Polecane posty

Gość gość

koleżanki ze szkoły. Dziewczyny która niszczyła mi życie i upokarzała na każdym kroku....Czy powinnam się teraz jej odpłacić?

Gość gość
A co dziecko winne.powinnas teraz pokazac klase i byc wyjatkowo mila dla dzieciaczka najlepiej przy mamusi

Gość gość
no cóz. prowokacja, ale odpiszę..jeśli chcesz stracić pracę i dostać zakaz wykonywania zawodu to czemu nie. Ale mądra osoba by dorosła i zamiast pielęgnowac kompleksy i urazy to zajęłaby sie własnym zyciem. Poza tym to dopiero byłaby z ciebie bohaterka...zamiast naflugać kolezance to będziesz stara babo dzieciakowi dokuczać.

Gość gość
własnie... niech mamusi teraz będzie glupio... a dziecko jest niczemu niewinne...

Gość gość
Bądż miła i dobra dla dziecka, a szczególnie przy mamie. Nie ma nic gorszego niż wyrzuty sumienia. Zobaczysz jaka będzie zmieszana, a jeszcze jak dziecko powie jej, że jesteś najlepszą panią i cię lubi.

Gość gość
Też myślę że najlepszą "zemstą" będzie pokazanie tej koleżance klasy a jak dzieciak Cie wyjątkowo polubi to dopiero będzie jej głupio.

Gość gość
wcale jej nie bedzie glupio ,bo ona pewnie nie pamieta autorki,a nawet jesli pamieta to i tak nie bedzie siebie widziec jako tej zlej.Pewnie uwaza sie za lepsza.

Gość gość
Jak można tak mysleć i co będziesz robiła temu dziecku ??? to ona powinna teraz byc w kłopotliwej sytuacji a to ty powinnaś pokazać sie od tej strony dobrej.... jak ona taka była to po co masz się jej odpłacać kosztem dziecka. Lepiej zachować twarz

Gość gość
Mam nadzieję że to prowokacja. Pracujesz w przedszkolu czyli jestes kobietą po studiach pedagogicznych i zadajesz takie pytania na forum :/ brak slow. Podejscie masz 5 letniej dziewczynki a nie doroslej kobiety. Male dziecko ma cierpiec przez Twoje idiotyczne podejscie ?!?! Skoro takie mysli przychodza ci do glowy nie powinnas pracowac z malymi dziecmi. Jezeli mojej coreczce jakis wychowawca sprawilby celowo przykrosc zglosilabym wszystko do dyrektora i kuratorium a moze jeszcze dalej.

Gość gość
Badz wredna do dzieciaka , a milusia przy jego mamie :P Do mnie tez niektore nauczycielki byly wredne bez powodu i nic im sie nie stalo, nadal pracuja ....

Gość gość
Jak dorosła kobieta po pedagogice może tak się zachowywać? Dla mnie to niepojęte. Widać nie nadajesz się na opiekunkę i tyle.

Gość gość
Nic sie bachorowi wrednej nie stanie :P