Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GośćPit

Ile razy dziennie myślisz w pracy o seksie?

Polecane posty

Gość GośćPit

K czy M? Myślisz o kimś z pracy, czy spoza? Byłbyś/byłabyś gotowa to zrobić w pracy, gdyby była taka okazja? Może to już robiłeś/robiłaś?

Gość gość
K, 23 lata Często myślę o seksie, bo w pracy w papierach dosłownie usypiam i myśli same uciekają do przyjemniejszych spraw. Od roku jestem do granic zakochana, więc myślę o swoim facecie. Jeszcze tego nie robiliśmy u mnie w pracy, ale w zasadzie nie widzę przeszkód bo pracuję w szpitalu, mam klucze do gabinetu za który odpowiadam, więc w czasie kiedy juz nie ma pacjentów bardzo chętnie bym się zrelaksowała :)

Gość GośćPit
Szęśliwy ten Twój facet ;-)

Gość gość spod szafy
bez kozery powiem pińcset!

Gość gość
Ty znowu tutaj. Juz nie sprzedajesz bielizny damskiej?

Gość gość
M. Myślę non stop. Ostatnio pytałem się dziewczyny czy jak widzi faceta to wyobraża sobie jakby ja popychal. I ona powiedziała że nie. Nie wyobraża sobie. A ja tak myślę o każdej napotkanej kobiecie.

Gość gość
K 28 lat Pracuję w salonie fryzjerskim i bardzo często myślę o seksie w zasadzie jak mąż przyjdzie wcześniej z pracy to odwiedzi mnie w salonie i wtedy idziemy na zaplecze i jest taki szybki numerek nie zliczyłabym ile razy uprawiałam sex w pracy :-) a ty autorko/autorze?

Gość gość
K 28 lat Pracuję w salonie fryzjerskim i bardzo często myślę o seksie w zasadzie jak mąż przyjdzie wcześniej z pracy to odwiedzi mnie w salonie i wtedy idziemy na zaplecze i jest taki szybki numerek nie zliczyłabym ile razy uprawiałam sex w pracy :-) a ty autorko/autorze?

Gość gość
Przepraszam 2 razy wysłałam to samo

Gość GośćPit
Praktycznie codziennie myślę o seksie w pracy.