Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O to uniwersalny zestaw cech jakie powinien posiadac facet, jesli chce miec

Polecane posty

Gość gość

Szanse na dziewzyne/zone i w konsekwencji na dziecko. Oprocz sprawnego q**sa z jajami kobiety wymagaja, aby facet mial: 1) kase 2) dobrze platna prace 3) wyzsze wyksztalcenie niz kobieta do ktorej startuje ma 4) byl wyzszy od kobiety do ktorej startuje Reszta wymagan kobiet takie jak kolor oczu, wlosow, styl ubierania sie, cczy lubi psy, czy koty etc. to indywidualne preferencje. Natomiast facet nie spelniajacy tych 4 powyzszych punktow NIGDY nie bedzie mial szansy u jakich 97% kobiet z naszej zachodniej kultury. Po prostu tych 4 cech wymaga prawie KAZDA kobieta.

Gość gość
A wiec, zeby miec jakies szanse na jakas dziewczyne, to trzeba spelniac te 4 punkty, poniewaz niemal 100% kobiet ich wymaga?

Gość gość
Ja tezm mam takie same wymagana do kobiet plus musi jeszcze umiec prac ,sprzatac ,gotowac i nie gadac za dużo.

Gość gość
14:33 dokladnie tak. Nigdy zadna kobieta nie wezmie sobie faceta, ktory jest nizszy, biedniejszy, gorzej wyksztalcony i ma gorsza robote, niz ona ma.

Gość gość
Bzdura, malo wiecie o zyciu.

Gość gość
14:50 raczej ty malo wiesz. Te cechy sa tak samo wymagane przez kobiety jak to, zeby facet mial c***a i jaja.

Gość gość
No skoro tak sa wymagane, to skad sie biora w zyciu zwiazki kobiet, z facetami gorzej wyksztlconymi - znam wiele przykladow. Poza tym trzeba byc idiota, zeby siedziec i uogolniac. Czym Twoje uogolnienia sa podparte? Przeprowadziles wywiad z kazda parą na świecie? Skąd rzekome 97%? Dowody poproszę.

Gość gość
15:25 dowody masz w ksiazce Davida Bussa Psychologia ewolucyjna. Jest tam mnostwo statystyk, danych i badan. Swoja droga wyjasnij mi, dlaczego najwiecej w srod starych panien jest tych co sa najbardziej wyksztalcone, najwiecej zarabiaja itd? Tylko nie mow mi, ze nie maja czasu gdzie poznac faceta. Bo znam takie i maja w chuj czasu...

Gość gość
Badania są zawsze przeprowadzane na pewnej puli osób. Nie sprawdziles 100% przypadkow- związkow, czy singli. Wiec powtarzam, ze takie teorie są uogólniające i tym samym nieżyciowe. Tyle.

Gość gość
15:42 robili to naukowcy, wiec proba jest reprezentatywna.

Gość gość
Do mnie z pewnością te teorie nie pasują.

Gość gość
Ja bym dodal jeszcze 5 punkt, a mianowicie; kobiety wola starszych od siebie.