Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biedne, tępe angielskie świnie będą musiały pójść do pracy, koniec tłumaczenia,,

Polecane posty

Gość gość

że pracy nie ma bo Polacy zabierają. :D:D Wcale mi ich nie żal.

Gość gość
Ja pracy nikomu nie zabieram - wykonuję taką pracę, w której potrzebny jest bardzo dobry angielski i bardzo dobry polski (obydwa oczywiście mówione, pisane i czytane). pokaż mi Brytyjczyka który zna tak dobrze polski.

Gość gość
Ja jestem Brytyjczykiem i znam doskonale język polski, ale nie lubię tego języka. A Polaków nienawidzę za ich murzyńskość.

Gość gość
12:00 Nie podoba sie polski - nie uzywaj Brzmisz troche glupkowato :P

Gość gość
Nie jestes brytyjczykiem bo sie nie urodziles w uk cwelu. Haha! Tepak ryjacy za bezdurno na angielskich zasilkach:D gnij w uk cwelu.

Gość gość
Pseudobrytyjczyk i siedzi na polskim forum:D:D PEKAM ZE SMIECHU na teksty tego tłuka haha! 🖐️

Gość gość
My Brytyjczycy rządzimy światem. Tak jest od stuleci. A wy polaczki macie nędzę i słabo płatne prace. Tak macie od Mieszka I bez przerwy. To się nigdy nie zmieni bo u was to albo wojna albo komuna, stan wojenny albo powodzie stulecia. Buahahaha! Jak i cieszę, ze już nie jestem polskim obywatelem.

Gość gość
Pseudobrytyjczyk i siedzi na polskim forum:D:D PEKAM ZE SMIECHU na teksty tego tłuka haha! 🖐️

Gość gość
Swiatem rzadzi usa i polska. Ty rzadzic mozesz sobie co najwyzej klockiem w klozecie dopomyju na wygnaniu. Haha!

Gość gość
"Rzadzimy swiatem" Chyba ci sie poyebaly wieki , ale spokojnie glupolku, wszyscy wiemy, ze Brytyjczycy maja braki w wyksztalceniu i male rozumki:P:D "Polacy zabieraja prace " :D:D:D

Gość gość
Nie ma kraju w którym nie używano by naszej brytyjskiej mowy. Można się łatwo porozumieć na całej kuli ziemskiej. A Polski ptasio-krzyk? Nikt o zdrowych zmysłach się tym nie posługuje. Toż to beka a nie język.

Gość gość
Dzisiaj nasikalem brytyjczykowi na auto. Za dywizjon 303. Haha

Gość gość
Myśle, ze Arabowie maja wyebane na angielski ... I dobrze :D

Gość gość
W PL złotowki leżą na ulicy. Trzeba je tylko podnieść. Tak tanio jak jest w PL to w uk nigdy nie będzie. Bo PL to duma, bogactwo, kultura i setki lat tradycji a uk to rabowanie i napadanie. Wiec bedziemy ciagnac z uka bo nam sie nalezy:D A wy uki co macie? Takewaye? Cuchnące mieszkania? Buehehehhehe!!! beka z pasozytów na benefitach.

Gość gość
My Brytyjczycy nie oddamy wam polskiego złota. Zatrzymaliśmy je za wasze długi. I co? Możecie nas pocałować w dooopę!

Gość gość
23:03 Biedę, syf i depresję mają :D

Gość gość
gość dziś Dokladnie. A polskie zloto odbierzemy sobie w dotacjach UE. Tak nam dopomoz bog.

Gość gość
Właśnie dlatego zrobiliśmy brexit bo nie będziemy płacić na polaczków. My Brytyjczycy mamy was w dooopie.

Gość gość
A my Polacy dalej bedziemy do uka przyjezdzac i ciagnac. I PL obrasta w piorka. Amen.

Gość gość
UK to naprawdę smutny kraj....

Gość gość
My w PL nie musimy "ciagnac " od UK :D sa inne, bogatsze i bardziej przyjazne kraje:P Ciagnac UK to moze lache w sobote na imprezie, tzn Angielki:D:D

Gość gość
Wy polaczki zawsze na kimś pasożytujecie a sami niczego nie macie. Po wojnie pasożytowaliście na ZSRR a dziś żyjecie za dotacje z UE. Gdyby nie unijne pieniądze to byście się pozabijali maczugami i żarli szczaw i mirabelki. Jak ja się cieszę że już tam nie mieszkam i nie muszę patrzeć na te wasze tępe azjatyckie mordy. Jestem dumnym Brytyjczykiem z paszportem Jej Królewskiej Mości Elżbiety II. Gnijcie w PL.

Gość gość
Niedługo Angole znowu beda jezdzic do Niemczech do pracy ... Jak niegdys Tak że bez scisku doopy

Gość gość
Wy brytyjczyki zawsze na kimś pasożytujecie a sami niczego nie stworzyliscie. Po wojnie pasożytowaliście na USA a dziś żyjecie za dotacje z UE. Gdyby nie unijne pieniądze to byście się pozabijali maczugami i żarli szczaw i mirabelki. Jak ja się cieszę że już tam nie mieszkam i nie muszę patrzeć na te wasze tępe azjatyckie mordy. Jestem dumnym Polakiem z paszportem Jego Królewskiej Mości Prezydenta RP. Gnijcie w uk.

Gość gość
Nienawidzę was Polaków za waszą murzyńskość. Bingol jest przykładem polskiej murzyńskości.

Gość gość
W UK sami Murzyni :P czarni i biali

Gość gość
Murzyńskość bingola jest niezrównana. To Polska murzyńskość.

Gość gość
Brytyjczycy narzekaja na Polakow, ktorzy pracuja i wola utrzymywac leniwych czarnuchow albo muslimow

Gość gość
Myslalam, ze nie ma wiekszej zalosci niz 'my Brytyjczycy', ale ten od 'wy brytyjczyki' (sic) dal rade i to przebic :classic_cool:

Gość gość
Murzyńskość Polaków jest zatrważająca. My brytyjczycy widzimy to i załamujemy ręce!