Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety smierdzicie grzybica i krwia miesiaczkowa jestescie oblesne

Polecane posty

Gość gość
Jestem aseksualny. Ale kobiety sa obrzydliwsze. Blee

Gość gość
Uwielbiam MAJTKI miesiaczkowe mojej kobiety

Gość gość
Jak sie zadajesz z jakimis brudnymi menelkami to gratuluje 🖐️ Kobieta,ktora dba o higiene NIE SMIERDZI.

Gość gość
Kazda jest oblesna, krew ze skrzepami sie z was leje, macie grzybice

Gość gość
Tak zadna plec mnie nie kreci, nie uprawiam seksu, da sie. To taka przypadlosc.

Gość gość
Kazda ma grzybice ? Haha to wspolczuje takich "smierdzacych"partnerek :) Za to wy mozecie myc nogi 8 razy dziennie,a i tak wam beda smierdziec.

Gość gość
Najwyrazniej na pachnaca,zadbana kobiete ciebie "nie stac",dlatego trafiaja ci sie jakies "smierdzace" brudaski z grzybica :D Albo obracasz sie w takim srodowisku "smierdzieli".

Gość gość
Nie umiesz czytac ? Jestem aseksualny i wasze smierdzace cipska mnie nie interesuja.

Gość gość
To tak,jakbym ja wrzucila wszystkich mezczyzn do jednego worka,ze wszyscy maja grzybice stop i j***e od niech niemilosiernie tygodniowym potem.

Gość gość
Krew miesiaczkowa cuchnie fizjologii nie oszukasz

Gość gość
To chyba ze mna jest cos nie tak.U nas wszyscy w rodzinie dbaja bardzo o higiene i szczerze nikomu nigdy nie smierdzialo "krwia miesiaczkowa" z krocza...moze zmien otoczenie.

Gość gość
Z daleka nie, ale powachaj z bliska

Gość gość
Ja tez jestem aseksualna.Jak sobie wyobrazam,ze mialabym byc razem z facetem,ktory zdejmie buty po pracy i po domu rozejdzie sie zapach zgnilego sera,to mi obiad podchodzi do gardla :O

Gość gość
Z bliska nic nie smierdzi,bo codziennie sie kapie a gdy mam okres,podmywam sie jeszcze pare razy dziennie i nic mi nie smierdzi.Ale widze,ze jestes swiecie przekonany,ze kobietom musi j***c z krocza jak maja okres.

Gość gość
16:27 i dobrze, ma to swoje dobre strony. Dla mmnie kobieca pochwa,i jej wydzieliny to najbardziej obrzydliwe co moze być

Gość gość
Jezeli komus smierdzi to nie powinien wkladac nosa tam, gdzie nie ma nic do znalezienia.

Gość gość
gość dziś 16:27 i dobrze, ma to swoje dobre strony. Dla mmnie kobieca pochwa,i jej wydzieliny to najbardziej obrzydliwe co moze być x No i tak samo dobrze w druga strone :)Jak mam wachac jakies zagrzybione,smierdzace stopy partnera,to wole zostac sama.

Gość gość
16;44 no ale ja tego przecież nie neguje. ogólnie wg mnie człowiek to odrazajaca fizjologicznie istota.

Gość gość
Twoja matka też śmierdzi, a dodatkowo urodziła takie gowno jak ty.

Gość gość
Zlot gejów? A wam z de... nie śmierdzi, chłopaki?

Gość gość
Geju, idz na forum gejowskie. Nie obrazaj kobiet, bo ZLA ENERGIA WRACA, pamietaj o tym.

Gość gość
Geju nie obrazaj kobiet, bo ZLA ENERGIA WRACA, pamietaj o tym. Dla pradziwego mezczyzny kobieta pachnie, jest podnieacjaca i pozadana. Gejom smierdzi, bo gej to gej. Pamietaj: ZLA ENERGIA WRACA.

Gość gość
My, dziewczyny, nie robimy żadnych rzeczy, z którymi tak się afiszują mężczyźni: nie odbija nam się śląską kiełbasą, bo dziwnym sposobem, kiedy tylko dotknie naszego cudnego języka, przestaje pachnieć jak porządny kawał mięcha, a zaczyna pachnieć fiołkami. Nie bekamy, bo nigdy nie czujemy potrzeby, a nawet jeśli byśmy chciały, to nie możemy, bo fizycznie jest to niemożliwe- jakby to wyglądało, gdyby cudowna, mała istotka w obcasach, które mogą zabić wydałaby na świat obrzydliwe i głośne beknięcie? Nie korzystamy też z toalety, ewentualnie tylko po to, żeby zrobić siku. Koniecznie we dwie, albo trzy. Żaden mężczyzna jeszcze nie odkrył, dlaczego, ale po prostu tak jest. I w żadnym wypadku nie pierdzimy.

Gość gość
NASZ WYGLĄD TO CZYSTA NATURAAleż oczywiście, że rodzimy się takie piękne – z czarnymi jak smoła rzęsami i kreską na powiece, która wywija się przy kąciku oka w zalotny sposób. Nasze usta też zazwyczaj mają jakiś mocny kolor i o dziwo, możemy je zmieniać, raz mając zabójczą czerwień, a innym razem róż a’la Jola Rutowicz. To, że mamy taką figurę spowodowane jest tym, że po prostu mamy świetną przemianę materii. Te dwa liście sałaty, które jemy na kolację to dlatego, że lubimy, a nie z powodu tego, że w drastyczny sposób próbujemy uniknąć upychania tłuszczu w nasz tyłek.

Gość gość
nie jestem geje, męzczyzni mnie nie interesuja jak i rowniez kobiety. jedni i drudzy yebia

Gość gość
To jesteś niedorobiony i z normalnymi nie znajdziesz wspólnego języka.