Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to już 5 miesiąc

Jakie imie dla dziewczynki???

Polecane posty

Gość to już 5 miesiąc

Witam jestem w 5 miesiącu ciąży i spodziewam się córki ale kompletnie żadne imie nie za bardzo mi się podoba dla chłopczyka mam wybranę imię tomek a dla dziewczynki nic mi nie wchodzi do głowy nie chcę dać dziecku popularnego imienia ale też nie staroświeckiego teściowa proponuję mi zosie marysię helenkę basię kasię ale to kompletnie nie jest mój gust może napiszecie jak się wasze córki nazywają albo wypiszeci mi jakieś propozycję z góry dziękuję za odpowiedzi :-)

Gość gość
Nina Laura Anastazja

Gość gość
Ja jestem w trakcie starań i rozważam dla córki Klementyna, Diana, Iga

Gość gość
wiesz ja tez nie mialam pojecia jak dac corce na imie i nic mi sie nie podobalo. Kazde imie mialo dla mnie jakis zly wydzwiek a to starodawne a to za nowoczesne a to zbyt popularne. Dalam corce na imie Anna i bardzo lubie to imie. Nie znamy innej Ani w otoczeniu. Imie jest wg mnie sliczne, skromne i miedzynarodowe.

Gość gość
Ja na twoim miejscu dał jej na imie Hermenegilda, co myślisz o tym?

Gość gość
Jakby się z moją teściową zgadały ;-) Mojej się podoba Zofia i Halina. A sama też mam problem z imieniem, każde imię mi się z kimś kojarzy.

Gość gość
wszystkie byle nie z TOP 20 popularnych imion, bo do zarzygania mnie osobiście podobają się rzadko spotykane imiona: Bogna, Klara, Łucja, Matylda, Luiza, Weronika, Dominika, Daria, Estera, Dagmara ;)

Gość gość
Przeczytaj kalendarz. To najlepszy sposób, a gdy jakieś się spodoba dowiedz się o jego znaczeniu itp. Ja mam troje dzieci i też nie wiedziałam jak nazwać i po prostu przekartkowałam kalendarz i nazwałam Marta, Julianna i Tamara. Ale moja siostra dała córce imię Adolfa, co robiła trudności, ale z biegiem czasu się przezwyczaili.

Gość gość
gość 17,38 to ja autorka bardzo ładnie nazwałaś swoje dzieci z imion twoich dzieci najbardziej podoba mi się Marta a sama mam na imię julia nie julianna

Gość gość
Dominika

Gość gość
Kornelia, Natasza, Olga, Kamila, Marzena