Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupić mężowi na dzień chłopaka?

Polecane posty

Gość gość

Nie śmiać się, bo ja na dzień kobiet też dostaję prezenty i chcę mu coś kupić. Wiem, że w marcu jest Dzień Mężczyzny, ale zawsze obchodzimy Dzień Chłopaka

Gość gość
Ja kupuję praktyczne prezenty: koszula/woda toaletowa itp.

Gość Sunsin
Zależy co lubi, co ogólnie lubicie jakie macie poczucie humoru ja od żony na takie okazje dostaje zawsze coś zabawnego ostatnio koszulkę z nadrukiem. Oczywiście ona zawsze coś o miłości dorzuca na nich sporo tego jest - http://koszulkowo.com/kategoria/milosc na Koszulkowo macie bardzo dobre jakości odzież, a to przy koszulkach dość istotne, żeby się nie sprały po dwóch tygodniach.

Gość salsita
Zawsze trafionym dla faceta prezentem będzie golarka, tylko jakaś porządna (jakiś foliowy remington np.), żeby wreszcie wyzwolić się od czerwonej i piekącej skóry po goleniu.

Gość gość
każdy szanujący sie facet raczej już posiada golarkę

Gość kasiaa87
Nie każdy. Wielu, moze nawet większość woli golić się jednorazówkami. Choć to się chyba zmienia, przynajmniej wśród mężczyzn w moim otoczeniu. Porządna golarka to dobry prezent, ale jeżeli uzgodniony. Salsita - foliowy? A nie lepiej głowicowy?

Gość gość
ja swojemu kupiłam golarkę elektryczną panasonica. ogólnie jest bardzo zadowolony, mężczyźni lubią praktyczne prezenty. :)

A myślałaś o czymś do ubrania? Z doświadczenia wiemy, że praktyczne prezenty są najlepsze :) Oczywiście część garderoby warto dostosować do indywidualnych potrzeb faceta.  I czy to elegancki zestaw koszula + marynarka czy może sportowy dres wszystko to znajdziesz u nas! Jesteśmy Ombre i specjalizujemy się w modzie męskiej. Dlatego wpadaj do nas na rozeznanie: → www.Ombre.pl ← W razie pytań służymy pomocą! :)

Gość gość
Dziwke mu zamow

Gość gość
W ryja mu dam. Sk***ysen jeden. I tyle.

Gość gość
w mediaekspert fajna promocja, jak masz xboxa360 to podmień mu na one X. dostaniesz rabat i nową fię za złotówkę :P

Gość gość
https://artyferia.pl/ najlepiej polskie rzeczy, nie z jakich chin, cos co doceni. Ręcznie robiony kubek, spinki do mankietow, unikatowy nóż, kosmetyczkę, torbę weekendową.