Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przejeżdżałam dziś przez namysłów

Polecane posty

Gość gość

kuuurrwa, ale dziura :o

Gość gość
Nie nie przejeżdżałeś 😠

Gość gość
kuuurrrwa lepiej chyba wiem śmieciu. Jechałam z Nysy do Ostrowa Wlkp. I jechałam przez tę Twoją dziurę żałosną. Niby normalna, mała mieścina, ale jak zobaczyłam tablicę z tą nazwą to od razu przypomniał mi się debilny kołbuc ze swoim spamem i miałam ochotę zatrzymać się na poboczu i wyrzygać obok tej tablicy :o

Gość gość
Udowodnij że przejeżdżałeś?

Gość gość
nie piszesz z facetem przygłupie 🖐️ i niczego nie muszę ani tobie, ani nikomu innemu udowadniać. Wiem gdzie, po co i którędy jechałam. I jest dokładnie jak napisałam, ta nazwa stała się totalnie znienawidzona przez ciebie i tak samo ta mieścina. Normalnie po prostu bym przejechała i zapomniała, a ty sprawiłeś, że rzygać się chce jak się tam wjeżdża

Gość gość
Gość od homocwela to ty piszesz wszędzie cie po stylu pisania rozpoznam ps udowodnij bo jakoś ci nie wierze że przejeżdżałeś/aś

Gość gość
PS skoro wiesz którędy jechałaś to czy z nysy jechałeś przez brzeg? A z brzegu na Namysłów? Czy z brzegu na oławe i z Oławy na Namysłów i czy w Namysłowie przejeżdżałaś przez rondo? (chce cię złapać na kłamstwie)

Gość gość
No pytam

Gość gość
Czy przejeżdżałaś przez rondo oraz miasto kępno? Pytam chce cię złapać na kłamstwie

Gość gość
Dziura totalna

Gość gość
Czemu dziura przecież są supermarkety dwie galerie handlowe równe jak stół drogi ps dobrze wiesz że są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od Namysłowa gość od homocwela to ty ten temat założyłeś ps prawda jest taka że nie przejeżdżałeś przez namysłów ty tylko tak piszesz byle by mi udowodnić jaki zły jest namysłów ps ja znam namysłów i to co ty piszesz nie ma nic wspólnego z rzeczywistością skoro jak twierdzisz przejeżdżałeś to powyżej zadałem ci pytania które złapią cie na kłamstwie poczytaj i napisz i mi udowodnij

Gość są setki mniejszych miast
Skoro przejeżdżałeś to na sto procent mnóstwo supermarketów widziałeś widziałeś dwie galerie handlowe widziałeś rondo nie widziałeś dziurawych dróg skoro przejeżdżałeś przez namysłów to stałeś w Namysłowie na światłach ps i widziałeś jak namysłów wygląda przejeżdżałeś przez ten zielony most którego widziałeś na moim filmiku ps skoro przejeżdżałeś przez namysłów to wiesz o czym pisze a dalej się upierasz przy swoim przyznaj się nie przejeżdżałeś

Gość gość
Przyznaj się nie przejeżdżałeś PS co sie uwziąłeś na namysłów co? Przecież są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od Namysłowa przecież nim pisałem o Namysłowie to namysłów byl tak samo ładnym miastem jak jest teraz co z tego czy pisze o Namysłowie czy kurwa nie to namysłów dalej jest taki sam mimo że jest coraz więcej domów sklepów osiedli itd ps o co ci chodzi co? To ty masz problem bo się uwziąłeś o co ci chodzi co jest złego w promocji miasta? Przecież mnóstwo miast się promuje skurwysynie

Gość gość
PS zrozum że Wrocław się promuje jako stolica kultury Lublin się promuje Gdańsk Kraków się promował ŚDM ORAZ SERIALAMI SANDOMIERZ OJCEM MATEUSZEM TO CZEMU NAMYSŁÓW NIE MOŻE SIĘ PROMOWAĆ CO? PRZECIEŻ TO STARE PIĘKNE MIASTO ZNANE Z BROWARU NAMYSŁÓW PS TO ŻE KIEDYŚ SIĘ WPIEPRZAŁEM W TEMATY TO NIKOGO TYM NIE OBRAZIŁEM PS JUŻ TEGO NIE ROBIE PS CZEMU NAMYSŁÓW MA SIĘ PROMOWAĆ? CO ? Czemu tak na niego się uwziąłeś co? Autorze/autorko? Pytam serio czy przejeżdżałeś /aś czy nie

Gość gość
gdyby promocja namysłowa miała się odbywać tak jak ty to robisz to powinieneś zostać zwolniony w trybie natychmiastowym i podanym o wielomilionowe odszkodowanie. Straty których dokonałeś, a na szczęście spamujesz tylko tu i w góra 2-3 miejscach, kosztowałyby miasto ogromne sumy wydane na PR, gdyby chcieć je naprawić

Gość gość
człowieku, czy ty sądzisz, że ja pamiętam przez ile i gdzie rond jechałam? masz ty mózg w ogóle? w doopie to miałam, bo nie było moim celem liczenie rond po drodze, a dojazd do Ostrowa. A że przez ciebie rzygam tym namysłowem, to stąd ten temat. Bo rzygać mi się zachciało jak zobaczyłam tę dziurę

Gość gość
Czemu dziura ps chyba nie zaprzeczysz że w Namysłowie przejeżdżałaś przez jedno rondo co ? Przecież przejeżdżając widziałeś jak namysłów wygląda czemu dziura przecież po drodze widziałeś wiele brzydszych miast ps są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od Namysłowa gdybym nie spamował to też byś pisał że przejeżdżałeś przez "dziurę"? PS skoro przejeżdżałeś przez namysłów to na pewno mijałeś sygnalizację świetlne w Namysłowie bo są ps co robiłeś w NYSIE I CZEMU DO OSTROWA WLKP. JECHAŁEŚ I CZEMU PRZEZ NAMYSŁÓW?

Gość gość
PS to promocja jak ma się odbywać co? Przecież to reklama a reklamy nawet w tv są nachalne

Gość gość
Skoro jechałaś przez namysłów czyli już wiesz jak wygląda namysłów i chyba nie zaprzeczysz że to ładne i spokojne miasto postaraj się o moich wcześniejszych wpisach o Namysłowie zapomnieć o spamie również i znaleźć dobre strony Namysłowa i go polubić skoro przejeżdżałaś przez namysłów to napisz w czym on jest gorszy od innych miast i miasteczek przez które przejeżdżałaś co jest w nim nie tak ps co robiłaś w nysie i ostrowie

Gość gość
Co robiłaś w nysie i ostrowie ps czy jest szansa że polubisz namysłów? Pytam kiedy sie skapłaś że przejeżdżasz przez namysłów?

Gość gość
Serio przejeżdżałaś przez namysłów co jest w Namysłowie nie tak w czym Namysłów jest gorszy od innych miast ps co robiłaś w nysie i ostrowie?

Gość gość
namysłów to dziura, zad***e i znienawidzone badziewie. i takie postrzeganie to tylko i wyłącznie twoja zasługa; mam nadzieję, że jesteś z siebie dumny; bo dzięki tobie rzygać się chce na sam widok tablicy z nazwą tej dziury

Gość gość
Czemu badziewie przecież moje wpisy nic nie zmieniają bo są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od Namysłowa ps namysłów wkrótce będzie mieć trzecią galerie handlowy ps czasu nie cofne daj szanse i wybacz te wpisy skąd ponad rok temu miałem wiedzieć ze taki skutek będzie co nie możesz polubić Namysłowa przecież moje wpisy nic nie zmieniają bo Miasto jest takie same i niczym od innych miast się nie różni przecież kiedyś owszem właziłem ze spamem w inne tematy a teraz już nie włażę i zakładam swoje tematy co jest szansa że polubisz Namysłów?

Gość gość
Poczytaj ostatni komentarz na pierwszej stronie

Gość gość
Poczytaj ostatni komentarz na pierwszej stronie i odpisz