Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Umówienie się na seks a dziewictwo

Polecane posty

Gość gość

Miałam przez jakiś czas chłopaka,ale nie poszliśmy do łóżka,bo ja nie chciałam,a on nie naciskał. Nie podniecał mnie na tyle,żebym chciała to zrobić. Mam już prawie 22 lata i kiedy moje koleżanki traciły dziewictwo w wieku 16-17 lat, ja nie chciałam, bo panicznie bałam się ciąży. Zresztą i tak wtedy nie miałabym z kim,bo zaczęłam umawiać się z chłopakami w wieku 20 lat. Teraz mam duże libido, o wiele większe niż w wieku nastoletnim, kiedy teoretycznie ma się burzę hormonów. Właśnie, wiecie dlaczego tak mam? Teraz mam duże powodzenia u facetów,ale nie ma ostatnio w moim otoczeniu żadnego chłopaka,który rokowałby na stałego partnera do związku. Nie jestem brzydka ani religijna i nie zamierzam czekać z seksem do ślubu. Nie chodzi o to,że chcę to zrobić, bo inni mają to już za sobą, ale o to, że często poznaję jakiegoś chłopaka i on chce się ze mną kochać,ale ja nie mogę się przełamać,bo jestem dziewicą. Ostatnio napisał do mnie mega przystojny facet, bardzo mi się podoba, starszy ode mnie, ale po krótkiej rozmowie zaproponował mi spotkanie na seks. Odmówiłam, ale nie podałam mu prawdziwego powodu. Gdyby nie to, że jestem dziewicą to umówiłabym się z nim. A tak to nie mogę, bo nie wiem czy dam radę się przełamać, żeby to zrobić i zrobiłabym wtedy z siebie pośmiewisko, że umawiam się z facetem na seks, a okazuje się, że w moim wieku jestem dziewicą i jeszcze gorzej jakbym nie dała rady się przełamać. A teraz jak mu odmówiłam to ciągle o nim myślę i coraz bardziej żałuję tego, że nadal jestem dziewicą. Czuję po prostu, że tracę życie i wiele okazji na seks z prawdziwymi przystojniakami. A jak się przełamię kiedyś to nie zostanie mi wiele czasu,bo będę stara i brzydka i już tacy przystojniacy nie będą za mną latali. Już teraz czasem czuję się staro jak podoba mi się jakiś 18-latek czy 19-latek,ale on woli dziewczyny w wieku 16-17 lat. No ale do rzeczy, co radzicie?

Gość gość
Idiotka jestes rozkladac nogi chcesz przed byle kim by tylko przerwac se blonke i miec satysfakcje z tego

Gość gość
Czyli masz qrewska nature ale jestes niesmiala i zamknieta w sobie. Gdy jakis cie rozdziewiczy to bedziesz sie puszczac.

Gość gość
Wsydzisz sie dziewictwa ? Chcesz to zrobic z byle kim Wiec sie nie szanujesz wcale ale powodzenia faceci lubia dupodajki

Gość gość
Nie jestem nieśmiała, ale jednak seks to nie jest dla mnie tylko zabawa jak np. pocałunki, bo z tego mogą już wyniknąć konsekwencje takie jak ciąża. No i mam jakąś psychiczną blokadę przed tym pierwszym razem. I jak już wspominałam nie chodzi o to,że chcę się szybko pozbyć dziewictwa z pierwszym lepszym, tylko jestem zdania, że warto korzystać też z przyjemnych aspektów życia,bo żyje się tylko raz i tylko raz jest się młodym. Jestem młodą kobietą i mam swoje potrzeby, a czuję, że muszę ze wszystkiego rezygnować i że dużo tracę. Nie zamierzam czekać z tym do 30-stki. Dziewczyny w moim wieku mają już mężów i dzieci, a ja nigdy nie miałam szczęścia do facetów. Zawsze jak jakiś facet mi się podoba to okazuje się,że on chce tylko por*chać.

Gość gość
Aa, no i nie powiedziałabym, że się nie szanuję, skoro pierwszy raz całowałam się w wieku 20 lat, a teraz pomimo prawie 22 lat nadal jestem dziewicą, gdzie moje koleżanki puszczały się na prawo i lewo od 15-16 roku życia,a teraz pozakładały już rodziny.