Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DPS dla babci

Polecane posty

Gość gość

Moja babcia ma 85 lat do tej pory było wszystko ok.Robilam jej zakupy,zalatwualam sprawy.Placenue rachunków,lekarze etc.Wczieaj wchodząc do domu zastakam babcie na ziemi gadająca niestworzone rzeczy....dzieci babci są zagranica jako jedyna jestem w jej miejscu zamieszkania.Nie mogę wziąć jej do siebie bo ja i mąż ciągle pracujemy.Myslimy i oddaniu jej do dps na miesiąc na próbę czy jej się spodoba.Ten dps znajduje się dwa kroki od mojego domu także mogę być tam codziennie.Bardzo się o nią boimi jak jest sama w domu.Jesli chodzi o pielęgniarki to z tym różnie jest.Slyszalam dziś historię i Pani zistajacej na noc i spiacej rąk głębokim snem że nie zauważyła że cis że staruszka jest nie tak.co myślicie?

Gość gość
nie sądzę żebyś mogła "{ oddać " babcię na " próbę " , może p rywatne domy opieki praktykują takie okresy adopcyjne jednak nie dps . ponadto to nie jest tak ,ze jutro ją tam zapiszesz a pojutrze już tam będzie . Często czas oczekiwania na miejsce to do kilku miesięcy w zależności od możliwości i potrzeb .

Gość gość
ty suko jak mozesz kurwo

Gość gość
ponadto w ośrodku na bank zapytają o dzieci a skoro dzieci ma to albo jej nie przyjmą albo skierują do ośrodka prywatnego gdzie koszt to ok . 3000 zł