Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wy tak ciągle z tą Syliwą wyjeżdżacie?

Polecane posty

Gość gość

Jestem Sylwia, często tu zaglądam, rzadko się udzielam. Ale gdzie na spojrzę w jaki watek widzę, że ktoś ciagle wywołuje moją imienniczkę. O co wam chodzi?

Gość gośćsylwia
Sama chciałabym to wiedzieć.Oni piszą ze ja tu niby coś pisałam nawet wtedy jak mnie tu nie było.To męczące i upokarzające.

Gość DrSmieszek
To jeszcze jest jest chuj. Cos ostatnio k***a nie bylo o Marcie i jej syrach... To byla jazda! Gosc fetyszysta na punkcie spoconych gir ktory uj***l sobie we lbie jakas Martę... czemu ją? Chuj go wie moze to imie siostry ktora upuscila go przez przypadek przez okno w szpitalu mieszczace sie na 5 piętrze a teraz biedny chodzi po kafe i p******i niczym katarynka w amerykańskim klubie z lat 60. No nic tragedia Pany. Szkoda chłopa mówię wam.

Gość gość
Tu autorka. Widziałam, fakt Marta i Paulina tez coś mi się widziało takiego. Ale w którymś wątku tak ktoś najezdzał na Sylwię, że aż się zastanawiam co ta biedna dziewczyna zrobiła. Albo ktoś ma fioła na punkcie Sylwii, albo nie wiem...

Gość gość
nikt nie wyjeżdża

Gość gość
to biedna kobieta bliska czterdziestki, prowadzi tu swój pamiętnik życiowy a potem się oburza że wszyscy o niej wszystko wiedzą a trolle dodatkowo ją wyzywają. w tym wieku powinna mieć na tyle zdrowego rozsądku, żeby nie robić tego jeśli nie sobie to swojej rodzinie

Gość gość
Chcesz wiedzieć co zrobiła??otoż nic nie zrobiła.Powody są dwa.Z jednej strony jadem pluje tu kobieta która za wszelką cenę pragnie jej kompromitacji i w efekcie odbicia jej męża a z drugiej strony druga osoba ,mężczyzna ktory coś tam kiedyś uroił sobie na jej temat a ona go odrzuciła bo wybrała męża,własciwie to jego rodzice przyjeli sobie za cel zeby ich pożenić a ona zrobiła po swojemu bo miedzy nimi nic nie było ważnego.Znali sie tylko nic wiecej.Obie te osoby się mszczą wyzywając nawet jej dzieci.

Gość gość
a tu powyżej znów Sylwia dzieci sztuk 2, pisze roli swojego obrońcy i narratora zarazem

Gość gość
Ta biedna kobieta zaczeła prowadzić ten pamiętnik dopiero teraz żeby wyprostować wszystkie wasze i nie tylko wasze oszczerstwa i intrygi.Dopiero teraz mimo ze to bydło wokół jej osoby zaczęło się w 2010 w kwietniu.I tak jest jescze cierpliwa ze to wszystko znosi.Sporo sie już tego nazbierało.

Gość gość
Skąd wiesz ?znasz jej ip wiesz ze to karalne?