Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu w każdym mieście jest biedronka?

Polecane posty

Gość gość

No kurde no w każdym, czasami jest takie miasto że prawie wieś a biedronkę i tak ma, czemu tak jest?

Gość gość
jak to czemu ? masz kupe zamiast mózgu ? korporacja się rozwija, szuka nowych rynków wiec to oczywiste że musi stawiać sklepy gdzie sie da , no czego ty nie rozumuesz? a kościół czemu jest w każdej wsi ? kosciol dziala tak samo jak ta biedronka, kosciol tez jest korporacją tylko że nie sprzedaje żarcia ale ciemnote, żeruje na twoim prostym móżdżku i wyciąga forse, proste ?

Gość gość
w namysłowie (miasto namysłów leży w województwie opolskim) w namysłowie są dwie biedronki jedna na stawowej a jedna na oławskiej i co? w tym dziwnego jak mkasto ma 16 tysięcy mieszkańców i jest miastem powiatowym ps mamy wiele innych supermarketów również u dwie galerie handlowe a trzecia powstaje

Gość gość
Lol u was 16 tysięcy mieszkańców i prawie 3 galerie a u mnie 48 i 1 galeria i 2 powstają xd

Gość gość
ps w namysłowie mamy obok tych dwóch galerii handlowych lidl i kaufland a obok biedronki całodobowe tesco a intermarche bricomarche są najtańsze w namysłowie mamy też mnóstwo mnóstwo innych marketów ale nie chce mi się wymieniać ps namysłów to miasto marketów na każdej ulicy są

Gość gość
A u mnie tylko jeszcze żabek jest od c***a jak biedronek, ogólnie pewnie byłoby więcej biedronek ale żabki pozjadały... no i jest też kaufland ale nie wiem. A na skrzyżowaniach to nawet świateł nie ma i 48 tysięcy osób tam i chodzi i ciągle jakieś i wypadki i drogi dziurawe są

Co ma piernik do wiatraka, biedronka/żabka to sieci sklepów, drogi to państwowa sprawa. To, że się sieć rozwija to znaczy, że firmie się wiedzie, a dziurawe drogi nie mają nic do tego.

Gość gość
48 tysięcy i świateł nie ma? Namysłów (województwo opolskie) ma 16 tysięcy mieszkańców i dwie sygnalizacje świetlne i wszystkie drogi mamy gładkie jak stół :)

Gość gość
bo ma klientów

Gość gość
A macie w namysłowie takie panie co stoją przy drodze bo u mnie 48 tysięcy i nie ma. Albo publiczne ubikacje? albo ukraińców? jak u was są ukraińcy to ja się chyba tam przeprowadzę bo u mnie 48 tysięcy mieszkańców i nic ni ma

Gość gość
oczywiście, że w namysłowie takie panie są; wszystkie namysłowianki się tym trudnią i tak sobie stoją i świadczą usługi seksualne pod tymi biedronkami dla naszych januszów namysłowskich

Gość gość
A u mnie w mieście (gdzie jest 48 tysięcy mieszkańców ) jest dworzec i go wyremontowali i ale nie dokońca i nadal ten dworzec jest brzydki ale zostawili nam rusztowania wcale ich po remoncie nie zabrali ( wiecie taka atrakcja turystyczna ) i w moim mieście ( gdzie jest 48 tysięcy mieszkańców ) jest też taki pan policjant który się Tomasz B___ nazywa i on jest całym odziałem antynarkotykowym w moim mieście ( które ma 48 tysięcy mieszkańców ) i jeszcze jak wszyscy usłyszą jego imię to odrazu sraczki ze strachu dostają w moim mieście ( które ma 48 tysięcy mieszkańców )

Gość gość
Biedronka to NIE jest korporacja. Biedronka to SIEC dyskontow, a dokladniej hard-dyskontow, czyli sklepow z ograniczonym wyborem towarow, gdzie glownym kryterium doboru jest niska cena (i co za tym idzie niska jakosc), bo takie sa oczekiwania i potrzeby kinetow. Hard-dyskonty sa przeznaczone dla najbiedniejszych klientów. Dlaczego w Polsce wszedzie sa dyskonty? Bo Polacy sa jednym z najbiedniejszych narodow w UE.

Gość gość
ps w namysłowie są ukraińcy arabowie murzyni pełno