Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabawki dla moich dzieci

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy, w trosce o moje dzieciaki chciałabym zapytać gdzie kupujecie zabawki dla swoich pociech we Wrocławiu? Generalnie chodzi mi o to, że chcę by wyciągnęły coś z zabawy, mogły pomyśleć troszeczkę- pogłówkować. Znacie jakieś sklepy tego typu we Wrocku?

Gość gość
tak. Piła motorowa. Uczy i daje wyciągać fakty z zabaty.

Gość gość
Jeśli mieszkasz we Wrocławiu to może w jakiejś galerii coś będzie… zresztą z pewnością. Do której masz najbliżej to podejdź i poszukaj. Albo sprawdź w Internecie, czy w konkretnej lokalizacji znajdziesz sklepy z zabawkami.

Gość gość
Słuchaj ja mieszkam w okolicach Galerii Dominikańskiej- właśnie znalazłam tam sklep o nazwie Toyplanet. Kupowałyście tam może jakieś zabawki dla swoich dzieci?

Cześć, Wiesz co… dla swoich nie… ale dla cudzych :D. Dokładniej dla dzieciaków mojej najlepszej kumpeli. Polecić Ci mogę ten sklep bo obsługa jest bardzo miła i z pewnością chętnie Ci doradzi w kwestii doboru konkretnej zabawki, jeśli chodzi o wiek dziecka. Ponadto możesz tam dostać zabawki największych marek, dzięki temu możesz być pewna, że są najlepiej wykonane jak się tylko da, a nie warto oszczędzać na dzieciach.

Gość gość
W jakim wieku masz dzieciaki?

Gość gość
Chłopcy mają trzy i pięć lat… Pardon: pięć i pół- bo to niezwykle istotne przecież 

To może kup im klocki lego! Ja w ich wieku ciągle marzyłem o tym by takie mieć.. Widziałem, że w tym toyplanet są takie zestawy klocków lego… Jak dla mnie rewelacja! Kup mi też :D

Gość gość
No to już wiesz dokąd masz się kierować na zakupy dla dzieciaków.

Gość gość
Dzięki wielkie za pomoc wszystkim. Skończę gotować obiad i chyba tam podskoczę. Pójdę bez męża, bo może dla niego też coś wybiorę :D

Gość Zabawki
Zabawki kupuje się przede wszystkim dla mężczyzn :D W drugiej kolejności dla dzieciaków

Gość gość
hahahaha, nie no... dla dzieciaków czasami też :D