Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po tym wszystkim jest jeszcze jakaś szansa na nawiązanie bliższej znajomości

Polecane posty

Gość gość

Jakieś 4 lata temu (2012) poznałam takiego chłopaka. Jeśli chodzi o relacje to byłam dla niego zwykłą koleżanką z klubu sportowego. Ja jednak od razu się w nim zakochałam. Jednak nie jestem aż tak wylewną osobą więc nie dawałam po sobie znać. Rok później odszedł z klubu i kontakt się urwał. Myślałam, że wraz z tym odkocham się, ale to wcale nie pomogło. Tak więc na początku 2015 roku do niego napisałam. Pisaliśmy tak na Facebooku przez jakieś 3 lub 2 miesiące (prawie codziennie). Raz z mojej inicjatywy a raz z jego. Próbowałam w tym czasie jakoś podsunąć pomysł spotkania się a nawet raz bezpośrednio zaproponowałam. Nic jednak nie doszło do skutku. Jakoś w kwietniu 2015 kontakt znów się urwał.. a ja wciąż o nim myślałam. W akcie desperacji parę miesięcy później zdecydowałam się że napiszę mu całą prawdę o tym co do niego czułam itd. (nie napisałam w tym że to aktualne ale też nie zaprzeczałam). Jego reakcja to zdziwienie i jak to określił "Nie wiem co o tym myśleć, mam mieszane uczucia". Ostatniej mojej wiadomości (uśmiechniętej emotki) nie wyświetlił. Sądziłam, iż to mi pomoże. I tak też było, przez 3-4 miesiące. Potem znów o nim myślałam i tak jest do teraz. Moje pytanie brzmi czy jest jeszcze jakaś szansa na nawiązanie bliższej znajomości? Nie chodzi mi nawet o związek, ale o zwykłą przyjaźń. Jeśli tak to jak to zrobić? Natomiast jeżeli nie.. to jak zapomnieć? Dodam że w obecnej chwili mam 19 lat a on 17

Gość gość
za wszarza i na zbity pysk