Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiejszy świat, internet jest beznadziejny.

Polecane posty

Gość gość

Jestem z rocznika 91. Pamiętam drugą dekadę lat 90 tych. Co sądzę ? Że dzisiaj za dużo osób ma dostęp do komputera i internetu, czytając takie tematy jak na kafee. Kiedyś to forum było o wiele lepsze, były prowadzone ciekawsze wątki. Dzisiaj wchodzą jakieś gimbusy i zaśmiecają internet. Gdy chodziłem do gima, to pierwszy raz dostałem neta i takiego syfu w necie jaki dzisiaj panuje, w życiu nie było.

Każdy dorosły mówi tak o młodszych pokoleniach. KAŻDY. Świat się cały czas zmienia i to naturalne, że coś, co znamy i do czego jesteśmy przyzwyczajeni, wydaje się lepsze niż to, co nowe. Ale wcale nie musi tak być. Może dzięki temu, że tu coraz większy śmietnik, więcej ludzi odejdzie od komputera i wyjdzie do realnego świata, a może są inne plusy tych zmian, których nie widzisz. Ogólnie sprawa jest prosta, mówi się, że jak jesteś najmądrzejszy w pokoju, to znaczy, że jesteś w złym pokoju. Jeśli uważasz, że na kafe zrobiło się szambo, to nie wchodź, żeby się nie brudzić. Wchodzenie tylko po to, żeby powspominać, że kiedyś było lepiej to strata czasu i jeszcze psucie sobie humoru na własne życzenie.

Gość gość
To, ze każdy tak mówi, to ja o tym wiem, ale w tym przypadku jest to czysta absolutna prawda, bo nie było takiego postępu technicznego i ludzie nie siedzieli w domu.