Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet

Polecane posty

Gość gość

Otóż zakochalem się w koleżance z pracy ,wyznałem swoje uczucia, grzecznie mnie olala, bardzo tęsknilem, ale zerwałem kontakt, po 3 miesiącach juz sobie odpuściłem ,ale ona sama nawiązała kontakt, było kilku spotkań i ponownie olala i tak już trzy razy. Pytanie po co ona bawi się moimi uczuciami?

Gość gość
to proste, to działa, tak jak u was facetów czyli jak sie nudzi to jesteś dobry, a jak ma lepsze zajęcia to idziesz w odstawkę :)

Gość gość
Nie powinno sie zbyt szybko ujawniać swoich uczuć. To zraża do siebie dziewczyne. Stałeś się tzw. ,,łatwym łupem ". Sam sie wyłożyłes na tacy. Myślę, że w jakimś stopniu ja interesujesz. Ale być może za bardzo ją chcesz zdobyć. Spróbuj być bardziej obojętny. Jeśli sobie Cb wtedy odpusci , to idź w jej ślady. Nie warto tracić czasu :)

Gość gość
Do 23-11 u mnie tak to nie dziala.

Gość gość
To dziękuję za odpowiedzi, ale to boli,nie róbcie tak

Gość gość
Nie każda tak robi... Staram się postawic w jej sytuacji. Może jest ,,niedojrzala ". Z jednej str chcę się do Cb zbliżyć. A z drugiej nie ma pewności, czy jest to dobry pomysl

Gość gość
Do23-23 no właśnie tego nigdy nie potrafię zrozumieć -jak można jednocześnie chcec i nie wiedzieć czy to dobry pomysł?

Gość gość
To jest właśnie niedojrzaly charakter. Bo strachem tego nie nazwę. Może po porostu schlebia jej to, że podoba Ci sie. Dobrze jest mieć jakiegoś adoratora. Tym Bardziej , że jak sam pisałeś, nie kiedyś y taż Cie olała. Bawi się Tb. A mimo to, jesteś na zawołanie.

Gość gość
Do 23-33 dziękuję sam to wiedziałem, ale zawsze jest nadzieja, czas odpuścić. Amen

Gość gość
Nadzieja jest. Ale warto być rozsądnym. Nie chce jej oceniać. Bo sama nie rozumiem czemu tak postępuje. Jednak dla mnie to głupie...

Gość gość
A może chce mieć w Tb po prostu przyjaciela?

Gość gość
Do 23-44 być może, ale czy to jest teraz możliwe? Wątpię.

Gość gość
To tylko ja pisze. :D nie musisz odnosić się do konkretnych godzin :) proponuje Ci tak... Jeśli faktycznie odpuściłes. O ile Ci już nie zależy tak bardzo.- spotykam się z nią. Ale bądź tylko kolega. Nie musisz od razu zerwać znajomości. Bądź dobrym znajomym. Schowaj na razie urażona część Ciebie. Zobacz jak wtedy będziecie zachowywała. Jednak jesli w dalszym ciągu nie jest Ci obojętna. To nie brnij w to. Bo zranisz sam się ie bardziej niż ona to zrobiła

Gość gość
Mądrze piszesz, nie jest mi obojętna, więc uciekać jak najszybciej, szkoda ze nie wiem kim Jesteś oraz ile masz lat

Gość gośćbaba
wszystkie baby sa wredne płytkie puste i prymitywne

Gość gość
Ku/r/wa!!! Jak widzę te skróty Cb, Tb, Nwm itp. to mnie c***j jasny strzela!