Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan Adam X

Wstydzę się powiedzieć o tym mojej psychoanalityczce

Polecane posty

Gość pan Adam X

Wstydzę się powiedzieć o tym mojej psychoanalityczce Cześć wszystkim. Mam 33 lata i jestem managerem pewneij firmy, wciąż singiel. To odpowiedzialna i stresująca praca (ręka drży gdy podpisuję ryzykowny konktrakt) więc korzystam z pomocy psychoanalityka (na zachodzie prawie każdy ma swojego psychoanalityka i nie jest to uważane za obciach jak w polszy). To kobieta ok. 50 ale właśnie dlatego, że jest ona kobietą trudno mi się przyznać do niektórych rzeczy np. takich, że miewam sny erotyczne z jej udziałem. Jak jej powiem o tym to pomyśli, że próbuję dać jej do zrozumienia, że mi się podoba i że pewnie na coś liczę. To bzdura chociażby ze względu na różnicę wieku. Nie wiem dlaczego mam te sny i dlaczego są one dość zboczone ale nie mówiąc jej prawdy ona nie może mnie prawidłowo "zdiagnozować". Z drugiej strony nie chcę też powiedzieć o tych snach i szybko dodać, żeby sobie za dużo nie wyobrażała bo jest dla mnie za stara. Zwracam się do Was Kobiety z prośbą jak Wy widzicie ten problem i co byście mi poradziły abym jednak powiedział prawdę ale żeby to nie zabrzmiało niegrzecznie. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość gość
Wątpię aby Twoje sny były kluczowe dla Twojej diagnozy.

Gość gość
Idź chłopie do Spowiedz św. tam odnadziesz spokój serca i radość życia. Psychologizowanie to strata pieniędzy i czasu. I jeszcze żenujące to wszystko :o