kistima 1 Napisano Sierpień 21, 2019 Ja w tym roku postawiłam na markizy Fakro, które o wiele lepiej chronią wnętrze przed nagrzewaniem niż klasyczne rolety. Dzięki temu muszę używać klimatyzacji tylko w kryzysowych moemntach, co przekłada się zarówno na rachunki, jak i komfort przebywania w pomieszczeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lenka Napisano Sierpień 31, 2019 Ja mam w domu klimatyzację i markizy zewnętrzne Fakro. Markizy założyłam na wiosnę, przez całe lato to tylko 3 razy włączałam klimatyzację, bo markizy tak dobrze chronią przed nagrzewaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 5, 2019 Jeżeli mieszkacie w Warszawie i rozglądacie się za sprawdzoną firmą zajmującą się klimatyzacją to polecam wam skontaktować się w tej sprawie z firmą www.klimatyka.com.pl Oni zajmują się projektowaniem instalowaniem i serwisowaniem klimatyzacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leoś Napisano Listopad 24, 2019 U nas sprawdza się multisplit od JLM www.jlm.fr.pl z Rzeszowa. Firma bardzo spoko, świadczą usługi doradztwa i montażu a także serwis. Cenowo bardzo ok, także jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mimi32 0 Napisano Marzec 4, 2023 Chyba klimatyzatory ścienne są najbardziej popularne. Wydajne, nie ma problemów z ich montażem. I są na rynku naprawdę fajne modele. Tutaj https://skarsan.pl/sklep/klimatyzacja-i-wentylacja/klimatyzacja/klimatyzatory-scienne/klimatyzator-scienny-haier-flare-52-60-kw/ na przykład Klimatyzator ścienny HAIER FLARE 5,2/6,0 kW. Estetyczny, funkcjonalny i z pewnością się sprawdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bozena88 0 Napisano Marzec 25, 2023 Też marzy mi się zamontowanie klimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lorik 0 Napisano Marzec 26, 2023 Pytanie tylko jakie marki są najpewniejszym wyborem i oferują długą gwarancję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiwal 0 Napisano Maj 8, 2024 My mamy na poddaszu i jedną jednostkę w salonie. Z tych na poddaszu dużo więcej korzystamy bo bardzo szybko robi się gorąco. Jak najbardziej ma to sens. Jednostki zewnętrzne masz takie które obsługują do 5 urządzeń wewnątrz więc u nas są 4 na gorze i 1 na dole. Te co obsługują więcej to już konkretny skok w cenie. Jeśli szukalibyście doświadczonej firmy na Śląsku, polecam kontakt z nimi https://heatking.pl/montaz-klimatyzacji/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach