Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do osób które znają się na motocyklach

Polecane posty

Gość gość

Czy mz 250 jest dobrym wyborem dla drobnej, nie wysokiej kobiety? Jakie są wady i zalety tego motocykla?

Gość gość
bedzie dbry na poczatek

Gość kat0wice
mz-tka to była dobra, ale 20 lat temu :) Dla drobnej dziewczyny na pierwsze moto nadaje się Honda Varadero 125

Gość gość
ta honda to zabawka przy mz 250. Bierz mz-tę tylko w stanie bdb a to wydatek nawet 4000 pln są to szybkie i bezawaryjne motocykle, takie wynalazki jak ta honda i absolutnie wszystkie 125 ccm wogle nie jadą w zestawieniu z MZ. Wada MZ jest taka że musisz miec na nia prawdziwe prawko na motor pełne A

Gość gość
Nowe motocykle nie bardzo mi się podobają. Za bardzo plastikowe. A ceny napraw też są dużo wyższe. Nie zależy mi na dużej prędkości bo w mieście i tak nie można więcej niż 80 jeździć a będę głównie po mieście się poruszać

Gość gość
Wydaje mi się,że na start dobry.Sama uczyłam się na mini chopperze Kingwayu.

Gość gość
15.37 też nie lubiłam nigdy plastików.

Gość gość
250 dla dziewczyny jest za duża do miasta, tzn za mocna, za dużo trzeba się męczyć przy odpalaniu, tankowaniu dwusuwa, za dużo pali. Ale motocykla nie kupuje sie tylko do miasta i jak wyjedziesz na trase to zapas mocy jest niezbedny, ta mz ma tylko 20 koni a honda 15 ale roznica jest 2x na korzysc mz. Wyglad to kwestia gustu mz jest stonowana i niczego nie udaje w przeciwienstwie do tych scigaczy które z silniczkami 125 sa po prostu zabawkami dla dzieci ewentualnie nastolatków. Bierz MZ tylko szukaj dobrego egzemplarza z końcówki produkcji, możesz rozważyć 251 jak zamierzasz jeździć sama

Gość gość
Jest dużo opinii ze 251 jest wywrotna.

Gość gość
MZ to zabytek i taka jest prawda siara i obciach na czyms takim sie pokazać, no chyba, że mieszkasz na wsi

Gość gość
siara przokrutna dzisiaj się na czymś takim pokazać, ale kiedyś właśnie w pierwszej połowie lat 90' to był dobry motur :D a zwłaszcza 350 TS

Gość gość
Bardzo dobry serwis motocyklowy i nie tylko można znaleźć tu www.motorakowski.pl. Warto zajrzeć na ich stronę jeżeli jesteś fanem motoryzacji.

Gość gość
Na poczaek pewnie dobry wybór, ale później polecam CI cos lepszego :) zobacz sobie oferte http://www.motorakowski.pl/oferta/ - na poczatek mozesz wypozyczyc i sprawdzic czy Ci sie sprawdzi!