Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala890

Mąż stwierdził, że mógłby być gejem....

Polecane posty

Gość Ala890

Mąż powiedział wczoraj mojej siostrze, że nie rozumie po co facetom w dzisiejszych czasach kobiety, że spokojnie dałby sobie radę beze mnie... dodał też, że mógłby być homoseksualistą, wyłączając pewne aspekty (czyli obcowanie płciowe, miłość) bo facet z facetem się dogada zawsze, a kobiety są jakieś dziwne... kiedy go o to zapytałam, przekazał, że rzeczywiście tak mówił i często rozmawia o tym z kolegą w pracy, bo uważa, że jest w tym jakiś sens. Wyraziłam swoje zdanie, że to jest dla mnie bardzo zastanawiające i że nienormalnym jest mieć takie myśli, on się oburzył że nie rozumiem głębszego sensu jego myśli, że poprostu lepiej mu się gada z facetami, którzy nie są wredni, nie są tak skmplikowani jak kobiety i dlatego w pewnym sensie rozumie homoseksulaistów... już nie wiem, co o tym wszystkim myśleć.... mąż jest policjantem...

Gość gość
Może naprawdę jest gejem albo skoro nie chce bliskości z facetami to przynajmniej aseksualny.

Gość gość
A jest między Wami seks...czy sexu brak?

Gość gość
Hmm..zastanawiające Alicjo...po jakim stażu takie stwierdzenie?

Gość Ala890
Jest seks, mąż ma duże potrzeby. Jesteśmy małżeństwem od 5 lat... On twierdzi, że mogłby mieszkać z facetem ale bez seksu, bo to jest dla niego obleśne... Po prostu z facetami może o wszystkim pogadać i dlatego twierdzi, że rozumie w pewnym sensie pary homoseksulane... przeraża mnie to... nie wiem, co o tym wszystkim myśleć... on twierdzi, że ja od razu sobie niewiadomo co wyobrażam, oskarżam go że czuje coś do mężczyzn i dlatego uważa że kobiety są dziwne...

Gość gość
A z iinej beczki -twoje autorko buziaczki z koleżankami rozmowy o okresach ,pochwie po porodzie trzymanie z nimi za rąCZKI =to dla niego też może być obleśne i skłaniać to go może do podejżeń różnych :P !

Gość Ala 890
Nic z tych rzeczy... dlaczego rozpowiada wkoło że mogłby być gejem? Nawet jeżeli mu chodzi jedynie o aspekt dogadywania się, to co Ci koledzy o nim będą myśleć? Przecież normalny facet raczej nie ma myśli jak by to było z facetem być w związku i nie mówi tego na głos....