Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała_26

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Witam, mam problem z chłopakiem i chciałabym zasięgnąć waszej rady, może też sie dowiem co jest powodem jego zachowania. Więc sprawa wygląda tak, że kiedyś był naprawde świetny w łóżku i mógł to robić naprawde często a od jakiegoś czasu ciągle słyszę wymówki, a to, że jest zmęczony, pies mu przeszkadza, boli go głowa i wgl nie ma ostatnio ochoty. Przecież to kobiety tak robią, za to u nas jest odwrotnie. Wiem powiecie, że mnie zdradza ale nie jestem tego pewna. Prawda rozstaliśmy się na jakiś czas wtedy spotkał się ze swoją była i bach, fakt jest taki, że ona jest ode mnie o wiele grubsza (nie mam nic do takich osób żeby nie było), ale jak wróciliśmy do siebie stwierdził, że powinnam być fit, gdzie ja gruba nie jestem a on spotykał się z taką, więc to troche było nie na miejscu. Nie wiem może po prostu znudziłam mu się albo woli grubsze? Chociaż jesteśmy ze sobą już długi czas nadal twierdzi, że mnie kocha ma plany na przyszłość, mówi o założeniu rodziny, kupnie mieszkania itd. No ale jest problem. Pokazał mi ostatnio artykuł o spadku libido u mężczyzn ale wydaje mi się że szuka kolejnej wymówki, nie wiem co o tym myśleć, czy to jest możliwe? Dodam, że ma dopiero 29 lat dlatego nie wydaje mi się to prawdopodobne.

Gość gość
Nie ma co od razy szukac problemu w związku ale problemu u twojego chłopaka. Na spadek libido maja wpływ rożne sprawy i nie tylko brak pociągu do płci przeciwnej. Stresy, przemęczenie, problemy a nawet choroby wpływają na takie zachowania. Spróbuj z nim porozmawiać i rozwiązać problem moze jest cos nie tak. Nie naciskaj na seks, spróbuj dać mu troche bliskości innymi sposobami, przytulniej, kolacja itp