Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wiemcolubie

dalem na sympati zdjecie mnie w marmurze

Polecane posty

Gość wiemcolubie

mam marmur w lazience , wszystko w kamieniu , porcelanie, stali nierdzewnej , szkle posypaly sie propozycje kobiet to byla prowo widac na co leca po pierwsze wszystkie pewnie mieszkaja w bloku i maja lazienki max 3m2. po drugie na takim metrazu nie da sie wcisnac wanny z prysznicem, po trzecie nie ma sensu inwestowac w tak mala klidke bo chocby nie wiem jaki material uzyl to na nikim wrazenia nie zrobi bo to mala klidka zatem jak widza 10m2 lazienki czy wiecej i full wypas bidet ,prysznic i nie szpeci to pralka, grzejniki w chromie, baterie w szkle, blat na szafce umywalkowej w kamieniu zatopinionym w nierdzewnej , okno z zaluzja wenecka, za oknem modrzew, lustro o szerokosci 3m , wysokosc na pol sciany , co tu wiecej pisac i ja granatowe spodnie garniturowe, wloskie mokasyny , biala koszula , zloty roleks sygnet, zblizenie twarzy na zdjeciu a w tle ta lazienka posypaly sie maile, kazda by chciala odswiezyc sie w takiej przed seksem i wziac prysznic po bede przebieral , lubie szczuple prawie tyczki, z motylkiem , wciecie w tali , czy lubi seks poznaje po tym czy wykonuje 69, jesli nie to jest zbyt pruderyjna, takie odrzucam przez brak finezji krolowa bedzie ta z rozowiotka skorka wewnatrz motylka , ewentualnie zamiast rozu tam moze byc ciemna obwodka dookola

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować