Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry szpital położniczy w Krakowie

Polecane posty

Gość gość

Hej, niedługo przeprowadzam się do Krakowa a jestem w 5 mc ciąży. Tu chodziłam do Warszawy do lekarza i jak bym tu nadal mieszkala pewnie zdecydowała bym sie rodzić na Inflanckiej lub u Zoski .. Ktoś coś może?

Gość gość
Jakiś jeszcze ??? no Mamy Krakowianki plissss :)

Gość gość
Ujastek ! Ja tam urodzilam coreczke w 33 tc

Gość gość
i jak tam jest ? sale porodowe jednoosobowe ? pytam bo tu w wawie czasem się zdarza że np rodzą we dwie w jednm pokoju ( szpiam na Madalińskiego ) koszmar.... a ja bym chciała tego uniknąć :(

Gość gość
wiem bo rodziłam na Madalińskiego w 2010.... zdarza się ze rodzą podwójnie bo nie mają miejsca. Drugie rodziłam na inflanckiej i tam pełen komfort był.

Gość gość
Tez polecam szpital Ujastek - urodziłam synka i było wszystko okej. Z jednej strony nie mam porównania bo to moja pierwsza ciąża była.

Gość gość
Ujastek tylko ze tam jest z***biscie duzo ludzi przemial duzy i kopernika

Gość gość
Czyli wszystkie krakowiaki do tego szpitala idą.... a dają znieczulenia czy są płatne ?

Gość gość
Kochana tego nie powiem ci, bo u mnie dzialo sie tak szybko wszystko ze nie mialam czasu siedziec w tej sali bo lecialam na cesarke :/ ale w sali tzn na porodowce bylam sama, jednoosobowa. Ja mialam wczesniaka, z opieki lekarskiej tam jestem baaardzo zadowolona.

Gość gość
A ktos był może w szpitalu na Narutowicza bo tez czytam , że jest dobry.... ale chyba Ujastek jest nowocześniejszy. Do szpitala na Narutowicza mam bliżej bo będę mieszkała na Belwederczyków ale to chyba różnica 5 kilometrów ....

Gość gość
No to ważne że opieka jest dobra :)

Gość gość
Wybieraj szpital ktory ma oddzial neonatol... W razie czego gdyby cos a odpukac sie dzialo poszlo nee tak nie beda musiali noworodka przewozic bo to czas ktory odgrywa glowne role.

Gość gość
No tak.... właśnie Ujastek ma ten oddział ... no nic nie ma co kombinować chyba wybiore ten ujastek może nie będzie duż ludzi jak zacznę rodzić heheh :P