Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śniłem o Tobie dziś i..

Polecane posty

Gość gość

Pocałowałem Cię w tym śnie

Gość gość
To dobry znak :)

Gość gość
pocałuj w realu...

Gość gość
O niczym innym nie marzę.. :)

Gość gość
to do dzieła :)

Gość gość
To już i siup :)

Gość gość
a kto o kim śnił? choć pierwsza literka imienia śniącej lub bohaterki snu. Mam pytanie: a w usta czy policzek?

Gość gość
ten sen symbolizuje silne pragnienie...a najgorzej jak ktoś śni,śni, sni i pewnego dnia nie oddzieli snu od jawy...i będzie buumm albo raj na ziemi... tyle, że raju na ziemi już nie będzie, bo z raju pierwszych ludzi Bóg już wypędził. No to może pół raju...

Gość gość
a czy odwzajemniła?

Gość gość
13:23 w usta z jezyczkiem tylko że ona była jakaś nieruuchoma i ja ją calowalem a ona ani się nie opierała ale też jakoś nie brała w tym udziału tak jakby.

Gość gość
Czyli ona nie marzy o tym, tylko ty, taka jest moja interpretacja.

Gość gość
moze tez chciala calowac tylko cos ja przed tym powstrzymywalo?

Gość gość
Może opowiem od początku. To było tak że miałem coś do zrobienia w pracy i ona miała mi pomóc, tylko że podeszla i nic nie mówiła, była tak jakby zamyślona, stala nieruuchomo i nad czymś myślała. Ja stałem obok i bylem skrępowany, po chwili pojawil się taki obraz jak ją obejmuje i całuje ale nie było tego wstępu, bo żeby ją pocałować musiałem do niej podejść itp.. ale tego nie było, tak jakby wyrwać klatke z filmu i było od razu tak że ja całuje. Może to idiotycznie opisałem ale inaczej nie potrafię

Gość gość
Pocałunek może oznaczać tęsknotę do czułej miłości albo ogólnie sympatię do kogoś. Dla mnie ten sen to pewna symbolika: łączy was coś..może tylko zakochanie a może miłość. Może...??? Jednakże zastanawia mnie coś...Na twoim miejscu bym się nie cieszyała. 1. Ale jej nieruchomość oznacza prawdopodobnie niezdolnośc do miłości lub niezdolnośc do okazywania uczuć, Ty jesteś człowiekiem ciepłym a nawet gorącym, ona zimna albo zyczajnie nie porafi być wylewna. 2. Krępuje, blokuje ją coś, w znacznym stopniu utrudnia... A więc jak chcesz ją mieć, to pierwszy musisz działać, na nią nie licz...jak w ogóle ten związek ma szansę przetrwania...;) Ale sen sam w sobie całkiem miły i fajny, tylko, gdy ją zaobaczysz, nie rzuć się na nią ;)

Gość gość
Jestes w niej zakochany. Myslisz i snisz.. Czy robisz cos w kierunku tej znajomości? To piękne uczucie, szkoda by było je zmarnowac :)

Gość gość
Ona kest zajęta, nie męża ale to chyba coś poważnego

Gość gość
Kochaj ją, bo mężowie czasami nie mają nic wspólnego z miłością a są mężami tylko na papierku... zamyślona...myśli też...

Gość gość
Zakrec sie wokol niej, oczaruj i spraw by sny staly sie jawa :)

Gość gość
miałam podobny sen ;)

Gość gość
czeka na twój ruch...kochanieńki dlatego nie brała w tym udziału...nic się jeszcze nie zaczęlo...nic...jest tylko twoje silne pragnienie...jesli by się zaczęło formalnie i miłabyś coś z nią, to ona we śnie byłaby aktywna...

Gość gość
dlugo ja znasz? czy to swieza znajomosc? cos mi sie wydaje ze to kolezanka z pracy...

Gość gość
To przepiękny sen...a może w rzeczywistości to już miało miejsce? Może sniło Ci się coś, co już się wydarzyło?

Gość gość
A mi się śniło maleńskie dziecko-słodki niemowalczek, wiedziałm, że to dziecko nie jest męża a innego mężczyzny, który siedział niedaleko mnie ale jego twarzy nie widziałam, bo było w tej części pokoju jakby trochę ciemniej...zwariować można...nie mogę tego snu praktycznie zapomnieć...ten sen nie był wesoły

Gość gość
19:47 Sen wróżba? okliczności życiowe się troszkę pokrzyzują??? e, nie! nie igraj z obcymi dziadami, a wszystko będzie dobrze.

Gość gość
19:24 Nie miało miejsca, w sensie pocałunek, ale podobne wydarzenia do tego ze snu już tak.

Gość gość
na pewno nie pocałowałes jej delikatnie nigdy?

Gość gość
A zwróciliście uwagę na to, że autor nie chce waszych rad, tylko zwraca się do Niej, chce by wiedziała, że się śni, że jest podświadomym pragnieniem. Tylko fajnie byłoby gdyby autor zdradził jakiś znacznik, po którym by go ropzonała...a tak idzie to wszystko w eter a adresatek jest tysiące, podczas kiedy autor zwraca się tylko do tej jednej. "Pocałowałem Cię..." hmm relacje na wyskoim stopniu zażyłości... I cóż, zabawa, nic więcej...

Gość gość
Chcialbys z nia byc? Kochasz ja? Co do niej czujesz?

Gość gość
Właśnie, opowiedz nam o niej i waszej relacji :) Szukasz jej tutaj?