Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wampir energetyczny

Polecane posty

Gość gość

Powiem wam, że do tej pory nigdy w takie rzeczy nie wierzyłem wręcz uważałem to za bzdury dla ciemnych, ale nie jest to mój wymysł czy też autosugestia, moja współpracownica która szczerze mnie nienawidzi była na chorobowym i cały tydzień funkcjonowałem dobrze, czy to pogoda była niżowa czy normalna nie byłem senny ani nic z tych rzeczy. Przyszła i od razu to czuję takie przybicie i ogromną senność i brak chęci do pracy. Myślenie mam spowolnione. Weźcie coś poradźcie :(

Gość gość
Wiem o czym piszesz. Mam rownież do czynienia z taką osobą. Juz sam widok, niekoniecznie kontakt słowny, wysysa ze mnie całą pozytywną energię.

Gość gość
nic nie poradzisz,mozesz jedynie w miedzyczasie szukac roboty innej i miec na sobie cos czerwonego to podobno odstarsza takich ludzie,ale na dluzsza mete to bym spieprzala stamtad

Gość gość
kiedyś czytałam o tym, bo naszym wampirem energetycznym jest teściowa. I po wizycie u niej synek zawsze był bardzo rozdrażniony. Nam pomogły czerwone ubrania. Ja podczas widzenia z teściową zakładam na siebie coś czerwonego, chociaż jeden element. Synkowi tak samo zakładam. Kiedyś ubrałam go prawie całego na czerwono. Teściowej ciągle łzawiły oczy, nie mogła się wysłowić (a normalnie nie dopuszcza mnie do głosu), wzięła synka na ręce i zaraz oddała. I padło z jej ust "może już jedźcie, bo mały zmęczony"-po 30 minutach u ich. Moim zdaniem działa.

Gość gość
w moim przypadku doszło już do takich scysji że wcale z tą osobą nie rozmawiam. Tylko ten kompletny i niezrozumiały dla mnie brak energii, poważnie nigdy w to nie wierzyłem a tu takie coś :(

Gość gość
naloz cos czerwonego,a jak siedzicie naprzeciwko wezs trzy szpilki i ostrzami do przodu poloz w jej kierunku

Gość gość
tak siedze naprzeciw

Gość gość
13:29 :D Zabobony.

Gość gość
Do każdej daty urodzenia przypisany jest kolor :) Ja mam kamień turkusowy i on odstrasza :)

Gość gość
gość dziś poważnie też tak myślałem do tego momentu wcześniej nie zdawałem sobie z tego sprawy, uważałem, że to osłabienie, nie wyspałem się ... a tu w jeden dzień cała energia poszła się walić, wszystko mi idzie nie tak, najchętniej to położyłbym się i nie wstawał. Dalej uważam że to trąci jakimiś zabobonami ale nie mogę się oprzeć wrażeniu, że tak jest.

Gość gość
gość dziś Podaj miesiąc urodzin :)

Gość gość
sierpień