Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy wasze niemowlęta przestały być płaczliwe i niespokojne

Polecane posty

Gość gość

Jestem mamą małej marudki. Wszyscy mówili, że po 3 miesiącach się to zmieni. Skończył 3 miesiące a ja wciąż czekam. Dużo płacze, dużo marudzi jest niespokojny, nie chce leżeć w kojcu/łóżeczku/wózku. Głównie na ręce chce, a i to nie zawsze pomaga. Czy ktoś tak miał i się poprawiło?

Gość gość
Szczerze to moje dziecko nie było marudne jak skończyło 8 miesięcy ale to zależy od dziecka

Gość gość
moja ma 10 i jest strasznie marudna, do 4 miesiąca kolki, potem zęby, potem foch a teraz przywiązanie do mamy i ciagle piszczy . już dostaje szajby szczególnie tak od 2 miesięcy jak zaczela wymuszać placzem, nie mogę do łazienki wyjść, a jak siedze obok niej to podpelza mi pod nogi , kladzie się na stopie i placze, żeby albo się z nia bawic albo wziąć ja na kolana,

Gość gość
Drogie Panie :) Jestem studentką medycyny i wspólnie z kolegami z koła naukowego przy I Katedrze i Klinice Położnictwa i Ginekologii Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego przeprowadzamy badanie, które ma nam pomóc w zrozumieniu problemów z jakimi zmagają się matki w pierwszych miesiącach po porodzie. Bardzo proszę o wypełnienie anonimowej ankiety ;) Dzięki za poświęcenie nam chwili swojego czasu ! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxkRt9A6PDuI2_Eq21IG105G35-dgCFdGNL6GRp5Vd1_Q5oQ/viewform