Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PinkyDoll

jesienne promocje rossman pomoc

Polecane posty

Gość PinkyDoll

Jutro pierwszy dzień promocji w Rossmanie: usta i paznokcie. Co polecacie kupić. Co chcecie sobie kupić? Ja chcę tusz do robienia kresek. Tylko nie wiem jaki- jaki polecacie. Lakiery Sally Hansen i Rimmel ( może nawet z 10)i szminki bourjous te długotrwałe. Chce też dobry korektor pod oczy, nie wiem na jaki się zdecydować. Mam cerę tłustą z zaskornikami i rozszerzonymi porami.

Gość gość
A orientujecie się może czy w rossmannie znajdę jakieś fajne matowe szminki?

Gość Matowaszminka
Chodzi Ci o eyeliner? Ja polecam z miss sporty to chyba jeden z tańszych kosmetyków drogeryjnych jakie mam, a na prawdę fajny z tym, że dla początkujących to może nie być dobre rozwiązanie, początkującym polecam eyeliner w pisaku :)

Gość PinkyDoll
Czytałam że pisak do kresek z Rimmela jest dobry. Nie planowałam kupować podkladu bo mam 3 ale mam bardzo tłustą skórę i te co mam są albo za wodniste/ tłuste i robią efekt ciasta albo za ,, kryjące,, matowe i robią taki ,, tynk,, maskę na twarzy a ja bym chciała taki glow?, czy coś takiego? Jest wgl taki podkład co tak wygląda na tłustej cerze?

Gość gość
Podbijam jaki podkład do tłustej cery???

Gość Matowaszminka
Ja mam podkład loreal true match i jest fajny, ale moja skóra jest normalna z tendencja do suchej i mam wrażenie, że ten podkład lepiej sprawdziłby się na skórze tłustej,bo ja muszę go mieszkać z odrobiną innego żeby pasował 'tekstura' do mojego typu cery, ale proponuję najpierw iść i poprosić o próbkę, a kiedy podkłady będą na promocji ewentualnie kupić :)

Gość gość
Tu se idioto kup i wsadź w d**e!!!

Gość PinkyDoll
Myślałam też żeby wgl kupić kilka podkładów i je po prostu testować a jak nie podpasują to oddać po rodzinie lub koleżankach Może któryś z tych: Loreal True Match Loreal Lumi Magique Rimmel Wake Me Up Bourjois 123 Perfect Bell Nude Make Up Bell Hypoallergenic Revlon Photo Ready MaxFactor Whipped Creme Maybelline Dream Satin Liquid Maybelline krem BB ten zielony Manhattan Easy Math Make up To te których jeszcze nie miałam.. Może zaszaleje i kupię WSZYSTKIE hehe:-)

Gość Matowaszminka
Kiedy zaczniesz używać wszystkich na raz na to możesz mieć problem z określeniem który nie służy Twojej skórze , podkład trzeba trochę protestować, więc myślę, że jeśli już to lepiej kupić 3-4, a zawsze możesz później dokupić resztę w internecie jeśli te z promocji się nie sprawdzą. Ja kupuje często w internecie, bo tam na codzień ceny potrafią być takie jak w rossmannie na promocji :D

Gość gość
Kupię podkład true match loreal, róż i rozswietlacz wibo, tusz do rzęs wibo, pomadki lovely i lakiery rimmel. A wy?

Gość gość
Te pomadki z lovely są może matowe??

Gość gość
Dobry podklad dla cery tlustej jest ten z revolonu. Polecam.

Gość gość
Ale najlepiej sie oplaca kupic ten podklad z revolonu na allegro. Wybroj tylko odcien w drogerii.

Gość gość
Polecam podkład z bazą Astor,z fioletowa nakrętką w buteleczce z pompką.

Gość gość
Mendelejewa!! Ćwoku

Gość gość
Ha! Powiedział, to co usłyszał od matki i powtarza! Żal...

Gość gość
Rossmann sprawi, że oszaleję :))) Kupiłam sporo rzeczy, ale najbardziej jestem zadowolona z lakierów od miss sporty! Tak tanie i kolorowe są, ze musiałam wziąć 5 buteleczek :D

Gość Trompka
Przecież nie chodzi tylko o ten jeden sklep, który w dodatku wcale nie jest taki dobry. Tak naprawdę liczy się to, jakie promocje możecie znaleźć w różnych sklepach. Sprawdźcie sobie ofertę http://wyhacz.pl/okazje/ a przekonacie się o tym, jak bardzo można skorzystać na jesiennych rabatach.