Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niby promocja w smyku

Polecane posty

Gość gość

Tez Was to wkurza, że od wczorajszego popołudnia strona praktyce nie działa i nie można nic zamówic? Zrobili promocję -50% a dało się coś zamówić tylko wczoraj i to do połowy dnia :/

Gość gość
Ja tez probowalam cos zamowic ale nie udalo sie... a teraz niby trzeba czekac w kolejce na zakupy. Zarty sobie z ludzi robia.

Gość gość
A ja właśnie zamawiam. ;-P

Gość gość
No, zamówiłam. Fakt, że długo zeszło, ale dało radę

Gość gość
ja niby dzis zamowiłam ale masakra, normalnie jaja, najpierw wystałam się w kolejce a potem mój "koszyk" dosłownie wariował. np. dodałam jakąs rzecz do koszyka, szukam sobie tam dalej jakiegos innego produktu a tu nagle rzecz którą mam już w koszyku mam jej az 20 szt. no to usuwam te 20 szt i chce dodać tylko 1 szt. Szukam tej rzeczy znów na "sklepie", a jej już nie ma w tym rozmiarze co chciałam. w sumie zrobiła zakupy za prawie 300 zł, ale szczerze to trochę na siłę, bo 2 rzeczy które miałam super wybrane i były już w moim koszyku w trakcie moich zakupów chyba się skonczyły i nie mogłam ich ostatecznie kupić. stoje jeszcze raz w tej kolejce, moze coś się zmieniło i dorzucili jeszcze te rozmiary co chciałam, chociaż wątpie .....