Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu on ogląda inne ? Wielka kłótnia o facebooka.

Polecane posty

Gość gość

Mam 27 lat, jestem w związku od 4. Czuję się szczęśliwa, między nami jest ok. Raz wywinął mi numer, od tego momentu... straciłam trochę wiary w siebie, jestem zazdrosna. Stało się: nie wylogował się wczoraj u mnie z fejsa. Korciło mnie i sprawdziłam - oglądał same kobiety! Wyszukiwarka pełna kobiet - po kilka razy koleżanka z pracy (starsza o 10 lat ode mnie, co mnie zdziwiło), ogólnie same kobiety. Zabolało mnie szczególnie, bo wczoraj wybieraliśmy wspólnie miejsce na romantyczny weekend, a później od razu wszedł na kumpelkę z pracy. Pytam go dzisiaj: czy ogląda inne kobiety na fejsie? NIE. Twarde nie, prosto w oczy: NIE, po co, czekam tylko na wiadomości od Ciebie. Wkurzyłam się za kłamstwo, mówię mu: to pokaż. Nie pokazał, zwalił winę na mnie, powiedział, że mu nie ufam. A ja potwierdziłam: nie ufam, nie potafię mu zaufać. Wiem, że się stara, że o mnie dba, ale... nie potrafię zrozumieć, czemu ogląda inne babki? Ja nie oglądam innych facetów, rozmawiałam z koleżankami, one też nie czują takiej potrzeby. Czemu faceci to robią?

Gość gość
Ale, że zdjęcia ogląda wystawiane na sejfie? Ale masz problemy od razu powiedział, ze nie bo go atakujesz jakby nie wiadomo co zrobił masakra być z kimś takim jak ty. Jestem kobietą żeby nie było. Ja tam nie wnikam, kogo mój ogląda, nie mam tak niskiego poczucia wartości, żeby się takimi rzeczami przejmować.