Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MODELKO!!!!

Polecane posty

Gość gość

zrozum że Maryja to nie Maryja tylko Lucyfer który się za nią podaje zwany w starej religii boginią !!!!!!!!!!

Gość gość
gdzie się to diabelstwo pojawia tam się źle dzieje po za tym każe sobie stawiać sanktuaria i figurki nie widzisz że "królowa niebios" oczekuje czci

tam gdzie się Matka Boża pojawia nigdy nie dzieje się źle wierzącym a raczej przeciwnie - Maryja wspomaga nas Swoją modlitwą do Boga Ojca i Pana J/ezusa - wiele razy o tym przekonałam się osobiście :) ochrania przed złym - również przekonałam się o tym osobiście :) tam gdzie się pojawia przynosi ostrzeżenie i prosi o nawrócenie i Mówi co się stanie jeśli ludzie się nie nawrócą wszystkie Jej proroctwa się spełaniają sanktuaria i figurki nie przeczą Słowu z Pisma Świętego przecież w ST pisze figurkach cherubinów wokoło Arki Przymierza i o innych figurach również i w sanktuariach, o które prosi - w nich mieszka Pan Jesus cześć Matce Bożej się należy bo jest matką samego Pana Jesusa

Gość gość
dekalog znasz przed cherubami nie klękają przed Maryją w figurze tak nie będę się z tobą sprzeczać nie obraź się ale jesteś na to ślepa bo daleko jesteś od Boga tak wiem że myślisz inaczej ale szatan cię otumanił pomóc ci może tylko Bóg a więc proszę cię jak chrześcijanka chrześcijankę módl się do Boga o wiarę i zrozumienie wiem że to dziwnie brzmi ale tylko tak możesz uratować swoją duszę jestem pewna że Bóg cię wysłucha i otworzy ci oczy ale musisz Bogu dać działać pomyśl logicznie dopuść tą myśl że możesz się mylić i zwróć się do Boga Ojca bez Maryjek i świętych bo to zatruwa twoją modlitwę ratuj się dopóki masz czas nie bądź jak te panny z przypowieści co poszyły kupić oliwę bo Pan zamknie drzwi przed tobą

znasz ten kawał: przyjaciela katolika zwraca się przyjaciel protestant: - śniło mi się, że byłem w Niebie ... przyjaciel katolik pyta: - A widziałeś Maryję? - Nie - odpowiada przyjaciel protestant - To nie byłeś w niebie - odpowiada przyjaciel katolik x pozdrawiam i dobranoc :)

Gość gość
Matka Najświętsza jest wzięta do nieba i tam oręduje za nami u Boga , a w Polsce Maryja była ukoronowana w 1656 r w katedrze Lwowskiej na Królowę Polski i Litwy przez króla Jana Kazimierza . Najświętsza Maria bardzo ciebie kocha i pragnie twego powrotu do kościoła świętego bo chce twego zbawienia .