Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stało się nieuniknione...upokorzyłam kochankę męża

Polecane posty

Gość gość

Ona pracuje na stacji benzynowej. Dowiedziałam się której i ubrałam się w moją suknie ślubna, którą specjalnie na te okazje przefarbowałam na czarno. Zabrałam 3 letnią córkę, mój pozytywny test ciążowy bo jestem znowu w ciąży i pojechałyśmy do niej. Czekałyśmy 3h aż będzie na stacji jak najwięcej osób. Aby większa ilość widziała jej upokorzenie. Wdarłyśmy się siłą przepychając się do lady i wykrzyczałam jej w twarz jakim prawem bruka moje małżeństwo?! Dlaczego, krzyczałam, jakim prawem odbierasz dzieciom ojca. Dzieciom, krzyknęła ladacznica?! Tak, odrzekłam i rzuciłam jej w twarz mój test ciążowy. Zobacz, krzyczałam, jestem w kolejnej ciąży. Patrzcie, wrzeszczała, wdrapałam się na ladę i podciągnęłam córkę za sobą. Następne uniosłam ja nad sobą i krzyczałam, patrzcie komu ona zabiera rodzinę! Jesteś zerem, wysyczałam jej w twarz. Zeskoczyłam z lady, pociągnęłam córkę ze sobą i krzykiem wybiegłyście aby zatrzymać się przy dystrybutorze z paliwem. Oblałam się benzyna na oczach wszystkich, oblałam płacząca córkę. Podpale nas obie wykrzyczałam, podpale nas obie jeżeli nie dasz nam spokoju!!!! Ludzie krzyczeli z przerażenia, widziałam jak byli na nią wściekli za to to do czego doprowadziła. Podeszłam do niej z córką, widać było jak dygocze ze strachu. Trzęś, się trzęś niszczycielko małżeństw, krzyknęłam. Nie zostawisz mego męża w spokoju to upokorzę Cię konkretnie! Wzięłam córkę na ręce i pobiegłyśmy do metra. Mąż kiedy mu powiedziałam co zrobiłam, pochwalił nas.

Gość gość
Zerem to jest twój Maż. Ale on jest niewinny he ty będziesz mu miłą pod nos obiadki podnosić mu będziesz dipy dawać itp. I mysles jaki on poszkodowany. A ty na kochanke naskoczylas no ale zawsze winna jest kobieta na kobietę całą winę zwalic. Jeśli tak to ty też winna jesteś bo twój mąż cię zdradził bo pewnie jesteś zła żona i wredna podstepna baba z tego co zrobiłaś wszystko na to wskazuje. Winna zdrady ty jesteś pew ie nawet słaba w łyżki jesteś i nudna z ciebie kura domowa która plotkuje na każdego.

Gość gość
He he wielkie brawa dla twego męża. Nie daje zrobić z siebie pantoflaza i robi co chce.

Gość gość
Stać na durne baby nic nie warte i nic nieumiejace tylko do garów się nadają. Po co niszczyć sobie życie i się ich słuchać facet to facet. Narzekania kobiet się słuchać które cię nie doceniają.

Gość gość
Mezczyzinie należy się szacunek za wszystko co robi. A poza tym jak facet Zone zdradzi to na tym korzysta bo wtedy żona jest mu milsza he he bo się boi o swoje utrzymanie i kasę he he

Gość gość
Ciekawy sen. W rzeczywistości za próbę podpalenia siebie i dziecka juz byś byla w psychiatryku

Gość gość
Ale jazda! Popłakałam się ze śmiechu,możesz romanse pisać a może kryminały :) :P

Gość gość
a ty dalej od upokarzania kochanki męża. Jeszcze ci sie nie znudziło wymyślanie d**erel. To nie wyobrażalne jakie kretynki tu siedzą. Jeszcze jakbyś raz zażartowała to możnaby strawić ale n-ty raz jedno i to samo wymyślać to już trzeba mieć chorobe psychiczną

Gość gość
Mezczyzinie należy się szacunek za wszystko co robi. A poza tym jak facet Zone zdradzi to na tym korzysta bo wtedy żona jest mu milsza he he bo się boi o swoje utrzymanie i kasę he he

Gość gość
Dobrze ze upokorzylas.

Gość gość
Warto było walczyć tak o męża zdrajce

Gość gość
Taka śmierdząca benzyna poszłaś do metra? To gorsze niebezpieczeństwo niż terrorysta z ISIS. :D A swoją drogą już dawno nie było tu tego tematu i chętnie przeczytałam następny odcinek. :D

Gość gość
Autorko, mogłaś jej na ryj tej benzyny jeszcze nalać to może by w końcu dała spokój waszej rodzinie:D walcz!

Gość gość
dokładnie co 2 3 miechy wklejasz ten sam temat no tam jakieś detale się zmieniają i odpowiedzi to nawet dobrze bo widać ze jednak oprócz stałych lemingów czasami są też jakieś nowe osoby ...

Gość gość
wciaz nowa wersja tych upokorzen- piszesz harlekiny? Pomijajac,ze za pomysl z oblaniem benzyną dziecka na stacji mogliby ci odebrac prawa rodzicielskie i trafilabys do pierdla

Gość gość
E tam mogłaś z***bac jakiś samochód, zatankować, córce zabrać czipsy a mężowi flaszkę. Dobrze ze sie oblałaś tym paliwem bo teraz suka bedzie miała manko w kasie-:)

Gość gość
Zabrakło mi welonu w tej historii

Gość gość
Maz Cie zdradza lub zdradzil i zostawil - a Ty zyjesz zadza zemsty na kochance i dlatego zakladasz te tematy. Nie szkoda i zycia? Po co sama sie niszczysz zyjac nienawiscia? Zapomnij o tym kretynie-zdrajcy i zacznij zyc dla siebie i coreczki. Pamietaj, ze na tym swiecie jest wielu wartosciowych mezczyzn i nie warto zameczac sie tym co sie stalo. Ale z ta benzyna to naprawde przesadzilas :)

Gość gość
Kolejna wersja tego durnego prowo o podnoszeniu dziecka do gory w miejscu pracy kochanki meza:P

Gość gość
ze tez autorce nie szkoda czasu...

Gość gość
Glupi temat, ale zal mi Twojej coreczki, ze nie myslisz jak ona takie zachowanie odbiera i jak ja krzywdzisz. To jest maly czlowiek a nie lalka!

Gość gość
A może Twój mąż ma więcej kochanek?

Gość gość
Autorko trzeba było zapalić papierosa

Gość gość
Niezłe prowo - gdyby faktycznie tak postąpiła, miałaby na karku policję i kuratora za narażenie życia dziecka - i słusznie. Niemniej jednak z wrażenie z takiej historii jest takie, że tak postępując upokorza się przede wszystkim siebie, pokazując wszystkim, że mąż miał absolutną rację wiejąc od histeryczki i wariatki. Normalna reakcja ludzi na taką akcję to że mają do czynienia z szajbuską, i przestają się dziwić facetowi...

Gość gość
Przecież to sfrustrowana kochanka zakłada te zidiociałe tematy o upokorzeniu samej siebie. Mózg jej się do reszty zlasował a tej sukni ślubnej to musi baaardo zazdrościć żonom :D

Gość gość
Ty masz zlasowany mózg bo nie czujesz bazy...chyba mi cię zal -:)

Gość gość
Mam nadzieje ze policja Cię znajdzie odbierze ci prawa do corki i wsadzić Cię na zawsze do psychiatra! A mąż dostanie rozwod z twojej winy i ułoży sobie życie z kimś kto nie jest taka debilka@ Policja! !!!!!!!!!!

Gość gość
Policja! Proszę przyjechać na kafeterię!