Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry fryzjer łódź. Polecicie kogos

Polecane posty

Gość gość

Dość mam już szukania fryzjera który zrobi mi naprawdę fajny zimny blond.. chodzę już tak że 3 lata tu w lodzi i ciągle mi robią albo żółte albo zielone włosy... najlepiej żeby wypowiedziała się kobieta która ma jasne blond włosy i jest zadowolona z fryzjera. Fajnie też żeby farby były jakieś lepsze a nie najtańsze które się zmywaja po pierwszym myciu. Kobietki gdzie chodzicie do fryzjera? Dzielnica nieważna- dojadę wszędzie:)

Gość gość
Nie ma tu nikogo z Łodzi??

Gość gość
ja polecam Rafael przy zielonej. Ja tam ścinam włosy i zawsze jestem zadowolona (a na serio u innych nie byłam). 2 moje koleżanki farbowały się i na serio włosy wyglądają szałowo. Nie jest zbyt tani niestety (ścięcie 100 zł, farbowanie z tego co pamiętam 200-300 zł;/)

Gość gość
w sensie że u innych nie byłam zadowolona. ma włosy ni to proste ni to kręcone i ściąć je tak by same się fajnie układały to wyczyn. Właściciel robi to jednak tak, że przestałam prostować włosy, bo same z siebie wyglądają fajnie:)

Gość gość
Dziękuję:) sprawdzę:) ktoś jeszcze coś?

Gość gość
też szukam w łodzi fryzjera :) dobra koloryzacja plus upięcie na wesele - moje własne. ktoś coś?