Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kierownik wziął mnie na rozmowę

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj rano gdy przyszłam do pracy kierownik poprosił mnie do biura,trochę się zesterowałam ,bo nie wiedziałam o co chodzi.facet jest żonaty i ma swoje dzieci.zamknął drzwi i powiedział że przeze mnie nie może normalnie funkcjonować i że ma że mną erotyczne syn Byłam w szoku,bo nie spodziewałam się czegoś takiego.i teraz nie wiem czy zostać w tej pracy czy się zwolnić,no nie wiem co zrobić.coś poradzicie?

Gość gość
Sory za literówki ale pisałam szybko i z tel.

Gość gość
no, jak zamknął drzwi, to i pewnie zamoczył :D co robić? urodzić mu kolejne dzieci. przynajmniej będą alimenty :D

Gość gość
Nie nic poza tą rozmową się nie wydarzyło ale niewiem jak to teraz będzie,dziwnie się czuję,lubię swoją pracę i ludzi ale po tej rozmowie niewiem czy on czegoś oczekuje czy co,boję się że może zacznie się na mnie wyżywać jak zobaczy że nie odwzajemniam jego pragnień.kurczę

Gość gość
Udaj ze rozmowy nie bylo udawaj glupia :-) I czekaj jak to sie rozwinie czy odpusci czy bedzie chcial cie przeleciec :-D to w nogi a przy okazji poszukaj innej pracy... uwiez tacy menele nie odpuszczaja.. a potem moze ci sie odgrywac i bron ci nie flirtuj z innymi w pracy to na nich dziala jak na wscieklego byka...

Gość gość
do gość 10.11 Dzięki że mi odpisałaś ,chyba tak zrobię jak piszesz,będę szukała innej pracy bo to dla mnie nie komfortowa sytuacja

Gość gość
Tak zrobię bo nie chcę też plotek w firmie a już wczoraj jak wyszłam z biura to koleżanki pytaly co chciał ?no masakra ...skłamałam że chodzi o to że się na liście nie odchaczyłam ale myślę że w końcu ktoś się dowie i będą o tym gadać

Gość gość
Pewnie jesteś piękna :) zwolnij się. Palant żonaty i dwójka dzieci i jeszcze śmie takie rzeczy wygadywać.

Gość gość
Pewnie wygladasz jak modelka idlatego wszyscy faceci na Ciebie leca

Gość gość
Nie wiem czy jestem piękna ale powodzenie u facetów mam ,tyle że taka sytuacja zdarzyła mi się pierwszy raz.kierownik uważany jest za przystojnego wśród koleżanek ale to nie mój typ a poza tym żonaty i dzieciaty. Nie potrzebuję takiego związku.szkoda mi tylko tej pracy.

Gość gość
Prowo 0/10

Gość gość
Albo prowo albo trafiła na największego gamonia w Polsce.

Gość gość
Nie to nie jest prowo...też myślałam że takie rzeczy się nie zdarzają przynajmniej że nie tak wprost ci obcy facet wyzna coś takiego ,myślicie że prowo dop9ki was to nie spotka i wcale to nie jest fajne gdy ma się dobrą pracę i przez takiego typa muszę pracę zmienić.

Gość gość
Jutro z nim pracuję i już się zastanawiam czy nie wziąć urlopu.

Gość gość
Doradzam zwolnienie się z pracy, może być tylko gorzej.

Gość gość
mine molestował szef :( zażyczył sobie seksu wprost, odmówiłam i się mścił, zaczeły znikać mi dokumenty które on odnajdywał w cudowny sposób i leciał z tym na skargę, o mało nie straciłam pracy a on śmiał mi się w twarz :( zgłaszać tego nie ma gdzie bo firmy zamiatają takie sprawy pod dywan gratyfikują takic szefów a poszkodowanych kobiet się pozbywają, temat zamiatają pod dywan, taka kobieta najczęściej zostaje sama bo współpracownicy nawet jeśli wiedzieli mają to gdzieś i boją się o pracę, sprawy w sądach ciągną się latami a o molestowanie to już w ogóle bo brak świadków i dowodów, jak nie masz kasy to żaden prawnik ci się nie podejmie takiej sprawy a taki szef to gruba ryba ma kasę na prawników :(

Gość gość
nie wiesz do czego on jest zdolny równie dobrze może cię zawołać bo siebie zamknąć drzwi na klucz i zgwałcić a ty jakie masz szanse na sprawiedliwość skoro ary za gwałty to 2 lata w zawieszeniu, uciekaj szkoda zdrowia i nerwów a taki knur może ci skutecznie zasrać życie

Gość gość
wyglada na to ze wszystkei rozmowy z przelozonymi trzeba nagrywac na wszelki wypadek a w razie co naglasniac do TV czy gdzies