Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie nad morze poza sezonem

Polecane posty

Gość gość

Planujemy wybrać się pod koniec tego miesiąca na kilka dni. Jakie kierunki proponujecie?

Gość gość
Teraz poza sezonem proponuję zarezerwować sobie nocleg w jakiejś większej miejscowości. Mniejsze miejscowości zamierają. W większych przynajmniej nie ma ryzyka nudy. W Trójmieście można sobie zorganizować czas nawet gdy pogoda nie jest zbyt korzystna. Jeśli zależy Wam na wygodzie proponuję zarezerwoać sobie jakiś wygodny apartament na stronie http://www.dhapartamenty.pl/ Jakis czas temu wynajmowałem tam mieszkanie na tydzień.

Gość Wejherowo1
Ja na taki zimowy wypad polecam serdecznie Wejherowo :) To turystyczne miasto położone na Pomorzu. Stąd do morza i Trójmiasta jest bardzo niedaleko, tylko około 30 kilometrów. Za to noclegi są tańsze niż w nadmorskich kurortach. To dobra propozycja na grudniowy wyjazd :) www.wejherowo.pl

Gość gość
Mi zawsze podobało się Świnoujście. Czy to latem czy zimą. Bardzo ładnie tam jest i jest co robić. A zimą można porządnie nawdychać się jodu. Noclegi w Świnoujściu znajdziesz na stronie http://otonoc.pl/noclegi-%A6winouj%B6cie kilka razy korzystałam z tej strony. Mają bardzo bogatą i ciekawą ofertę :)

Gość animqa
Trójmiasto, wtedy jest o wiele przyjemniej i spokojniej;) No i ceny noclegów są też niższe, ja też często wcześniej rezerwuję je na bookaparcie.

Gość xgone
W sumie racja, można wybrać już spokojnie nieco większe miasto. Ja w tamtym roku byłam na kilka dni w Gdańsku i było całkiem spokojnie. Też rezerwowałam kwaterę na Bookaparcie i było naprawdę miło;)