Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak wolnemu wyborowi

Czarny Poniedziałek 3.10 Czarny Protest

Polecane posty

Gość Tak wolnemu wyborowi

Cześć! Wzorem kobiet w Islandii, które 41 lat temu sparaliżowały swój kraj, robimy jednodniowy protest ostrzegawczy przeciwko ustawie procedowanej w polskim parlamencie przez morderców kobiet! Sprzeciwiamy się zaostrzeniu ustawy antyaborcyjnej w Polsce! Chcą ograniczyć nam prawa! Gorąco zapraszam do włączenia się w Protest i podawanie tej informacji dalej! Coraz więcej miast, firm, uczelni, sławnych osób, itd. dołącza! Więcej informacji na wydarzeniu: https://www.facebook.com/events/1659773451018196/ Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Nawet sam Bóg, w którego z resztą nie wierzycie, leje na ten wasz marsz ciepłym deszczem! Ha ha ha!

Gość gość
Czarny poniedziałek? A co w marketach bendom wyprzedaże? Sale sale sale! -90%

Gość gośćd
Im więcej gojek się wyskrobie tym lepiej...

Gość gość
Ludzie! Ogarnijcie sie! Protestujecie zeby miec prawo wyboru? Albo zabije to dziecko albo nie, ale to moj wybor?! To moze zaczniemy protestowac zeby miec prawo do innych morderst takze? Czym rozni sie aborcja od innego morderstwa? Chyba tylko tym ze dzieciatki nie ma zadnych szans! A aborcja jest niezwykle okrutna! Poogladajcie filmy jak wykonuje sie aborcji zanim zalozycie czarne bluzki, walczycie o mizliwosc zabijania WLASNYCH dzieci co za paranoja!

Gość gość
No wtedy głodni zjedliby bezrobotnych i w Polsce wreszcie było by dobrze!

Gość gość
gość dziś 12 to tygodniowy płód to jeszcze nie dziecko, tak że o morderstwie mowy nie ma. Nie chodzi o wybór usuwać, czy nie tylko o nie zmuszanie do rodzenia wbrew sobie i o nie zaostrzanie obwarowań aborcji. Ja jestem za obecnym stanem rzeczy. A i co ciekawe Kościół nie wyraził się ostatecznie jasno czy płód do 12 tyg jest już człowiekiem.

Gość gość
Dzisiaj widać ile tiruwek w Polsce ma pracę

Gość gość
Nie wiem czy pójdę. Muszę pooglądać najpierw TVN i poczytać Gazetę Wyborczą, aby wyrobić sobie na ten temat opinię.

Gość gośćdalia
Sie!!!!!!!!!!!!!!!nie wiesz co to poronienie i g**** szmato ludzka

Gość gośćdalia
pragne dziecka

Gość gość
a jak rozbijacie jajko i widzicie czerwona plame to jest juz kurczak chyba jeszcze nie

Gość gość
Nie wiesz ze 12 tygodniowe dziecko ma serce, raczki i nozki?! Jest to czlowiek bez dwoch zdan! Poczytaj bo chyba ksiazki w reku nie mialas ze malego czlowieka z bijacym sercem nazywasz plodem!

Gość gość
12 tygodniowe dziecko ma rece, nogi i bijace serduszko, Twoim zdaniem to nie morderstwo?

Gość gość
Super ten czarny poniedziałek. Byłam dzisiaj w galerii i wyrwałam dzisiaj markowe dżinsy w super cenie #czarnyprotest #sale #sale

Gość gość
W tym proteście nie chodzi tylko o aborcję ale też o kobiety które poronily ludzie nie potrafią spojrzeć im prosto w oczy a chcą wsadzić nóż w plecy zamiast pomoc im się pozbierać chcą naslać na nie prokuratora przykre

Gość gość
Pochód kobiet z parasolkami spragnionych ruchoania

Gość gość
gosc 3,10 15:35 Jest człowiekiem od chwili poczęcia!!!!! ogarnijcie się ludzie ;jakie kobiety walczące o swoje prawa ?jakie prawa do czego mordowania swoich dzieci!!!Co jak się rzniecie to nie wiecie jakie mogą być konsekwencją tępe dzidy.Nie chcesz dziecka to albo się zabezpiecz albo nie uprawiaj seksu.Zamiast dzrzec ryja na ulicy zacznij szanować ludzkie życie.Nie zasłanianie swoich morderczych praktyk bajeczkami i rownouprawnieniu i prawch kobiet.

Gość carolka991
Moim zdaniem nic nie jest czarne ani białe. Szanuję poglady zarówno osób będących za aborcja jak i przeciwko. Dla mnie ważne jest to aby każda z nas miała wybór. Nie chodzi tylko o aborcję ale i edukację, antykoncecję, in vitro itd. Życie każdej z nas toczy się inaczej, mamy inne wartości ale powinnyśmy się wzajemnie szanować i walczyć o swoje prawa ramię w ramię. Na http://koalicjamamprawo.pl/ można odpisać deklarację dotyczącą praw kobiet. Ja podpisałam głównie dlatego że chciałabym mieć wrazie W wybór.