Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśka 96

Odchudzam się bo....

Polecane posty

Gość Aśka 96

Poznałam chłopaka i chce zrzucić kilogramy przed pierwszym spotkaniem, utrzeć nosa byłemu i przede wszystkim dla siebie!! :) :)

Gość gość
Hahah no Amerykę odkryles, jakbym nie była gruba to nie odchudzalabym się :D a tak to jestem i to robię :) dziękuję za komplement :*

Gość gość
Bo potrzebuję stracić 3-4 kg, żeby było widać zwarte ciało kryjące się pod moją tkanką tłuszczową. I żeby lepiej wyglądać nago, bo w ubraniu jest ok.

Gość gość
Bo chce się sobie podobać i w końcu zaakceptować :)

Gość Julia484
facet powinien cię pokochać taką jaką jesteś, a potem ew. schudnąć dla siebie!

Gość gość
Haha jest 3 kg mniej!! :) :)

Gość gość
To robisz to dla własnego zdrowia czy dlatego aby utrzeć nosa byłemu bo Cię zostawił bo rzekomo byłaś otyla.

Gość Marik2191
A co w tym złego,że chce utrzeć nosa byłemu! Jak głupi,że ją został bo była otyła to niech teraz patrzy jak promienieje bez niego! Ja na szczęście mam wielkie szczęście i mój chłopak obecnie narzeczony nie zostawił mnie w chwili gdy byłam otyła a ważyłam 116,8kg 168cm wiek 21 lat! teraz ważę 68kg wiek 22 lata;) i jestem szczęśliwa, to on co prawda zasugerował mi,że pora ruszyć tyłek bo zamówił mi suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl i nie powiem na początku byłam zła na niego ale jak usiedliśmy i porozmawialiśmy doszłam do wniosku,że racja muszę schudnąć nie tylko dla siebie ale i dla niego;) bo to moja miłość z którą chce spędzić resztę życia i mieć dzieci a z taką otyłością to by było nie wykonalne ;)