Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Negatywny wynik testu

Polecane posty

Gość gość

Witam dziewczyny, nie wiem co jest grane co 24 dni pięknie, standardowo mam okres. Kiedy się spóźniał moja pierwsza myśl to ciąża, po 40 dniach bez okresu robiłam test i jest negatywny. (podkreślę przy okazji, że test przeprowadziłam z dużą starannością) Czy możliwe jest, że mimo negatywnego wyniku będę w ciąży?

Gość gość
Jeśli miałaś regularne to raczej marne szanse po 40 dniach na ciążę. Ale np.ja miałam bardzo nieregularne i wyliczył sobie średnia długość cyklu i tak dopiero w około 43 dniu cyklu zaszłam w ciążę w dni kiedy "powinnam" dostać okres i test wyszedł po 3 tyg.od spodziewanego dnia okresu

możliwe jest że jesteś w ciąży, ale najlepiej iść do ginekologa. Ja też jestem w tej sytuacji. Ostatni okres miałam w lipcu, wczesniej mialam regularny. Robiłam cztery testy w domu, jeden z krwi i byłam u ginekologa. Nie jestem w ciąży, teraz biorę luteine którą przepisał mi lekarz. Właśnie wzięłam ostatnią tabletke. I powinien być okres. Jeśli nie znowu pojde do lekarza. Wszystkie tetsy negatywne, żadnych objawów ciązy a jdnak mały niepokój jest.

Gość gość
od mojego planowanego okresu minęło 15 dni, ginekolog to dobry pomysł

Gość gość
Ja na twoim miejscu też udałabym się do ginekologa. Pamiętam jak sama byłam w ciąży, to miałam podobną sytuacje. Niby z testu jeszcze nie wychodziło, ale po badaniach z krwi, które zlecił mi lekarz w http://www.mediluxclinic.pl/ wyszło, ze jestem w ciąży.