Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lenistwo w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witajcie dziewczyny.Jestem w 3 miesiącu ciąży i jestem obecnie mega leniwa. W domu bałagan, mój 4 latek efektownie nad tym pracuje.Robie w zasadzie tyle co musze. Coś ogarnę, obiad bo musze ale nic mi się szczerze nie chce.Najchętniej bym leżała przez tv, jestem ospala i nawet nie chce mi się ruszyć tyłka na plac zabaw z dzieckiem. Nie wiem jak to zmienić.

Gość gość
ja jestem w 9 tc i tez mam 4 -latka, ale on jest do 15 w przedszkolu...też głównie robię co muszę, są dni ze mam powera, ale dziś np. tylko pranie wstawiłam, sił nie mam, czuję się dużo gorzej niż w poprzedniej ciąży...tzn. nie leże cały dzień, spaceruję, gotuje, itp...ale raczej wszystko z wysiłkiem...

Gość gość
to ja pisałam wyzej ;) kochana takie nasze prawo w ciąży, odpoczywać jak można :)

Gość gość
Mi też się nic nie chce, cały dzień siedze na kafe. Zresztą ileż można sprzątać, sprzątam raz na tydzień

Gość gość
Ja tez się mega rozleniwilam jestem od początku ciąży na zwolnieniu staram się czytać książki

Gość gość
I bardzo dobrze dziewczyny. Odpoczywajcie, bo jak urodzicie będzeicie tęskić za tym czasem:) Sprzątanie może poczekać, tyle waszego, ile sobie poleżycie:) Mama dwójki dzieci:)

Gość gość
Ja jestem w 15 tc, tez moglabym lezec i ogladac tv. Ale czasem mnie nachodzi ze musze cos robic bo nudno. Wczoraj prasowalam, dzisiaj posprzatalam a teraz leze przed tv :-) pozdrawiam Ciezarne :-*

Gość gość
Ja w pierwszej ciąży pracowałam do 8 miesiąca,a teraz przez to lenistwo to boje się ze będę jak słoń wyglądać bo co zjem to się odłoży;/