Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nawrót choroby układu moczowego

Polecane posty

Gość gość

Jestem załamana... Córka 7miesięczna niedawno miała problemy z układem moczowy tzn stękała przy siusianiu, wyniki moczu były nie najlepsze. Po zakończeniu antybiotyku ponownie badanie moczu oraz posiewu - wyniki były super, usg brzuszka jeszcze nie robiłam bo kolejka długa. 3tyg temu skończyliśmy antybiotyk i do tej pory było super a dziś od rana stęka przy każdym siusiu :( ja za każdym razem płacze kiedy to widzę bo ona jest taka malutka i biedna bo się męczy znowu .. Co ja mam robić :( dzwoniłam do przychodni ale lekarz już nie przyjmuje... Przecież nie mogę do poniedziałku czekać

Gość gość
Zrób badanie moczu na już, na pewno w okolicy masz jakiś szpital przy którym jest laboratorium, tam zawieź próbkę. Wyniki skonsultuj z lekarzem z dyżuru weekendowego. No i czym prędzej idź do nefrologa, nawet prywatnie.

Gość gość
Prywatnie terminy takie same jak na książkę :( jutro pojadę na doraźny bo dziś nie mam możliwości się dostać :( nawet cholerka ani karty ani pieniędzy nie mam przy sobie bo mąż wczoraj brał odemnie kartę i zapomniał oddać a pojechał z nią do pracy....

Gość gość
Podstawą to dobry urolog i nasze podejście do sprawy, bo jak będziemy leczyć się doraźnie furagina to tylko sobię pogorszymy. Trzeba iść, który zleci nam badania. Ja zaczełam chodzić do tej przychodni www.gabineturologicznylodz.com.pl i widzę poprawę.