Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O to zestaw uniwersalnych cech faceta, ktorych wymaga KAZDA kobieta w naszej

Polecane posty

Gość gość

Kulturze. Te cechy sa tak samo istotne, jak to by facet posiadal sprawnego c***a z jajami. O to i one: - kasa - dobrze platna praca na wysokim stanowisku - wyzsze wyksztalcenie niz dana kobieta ma (np. kobieta z licencjatem nigdy nie wezmie faceta tylko po maturze, musi tez miec co najmniej licencjat) - wysoki wzrost minimum 10 cm od danej kobiety (zeby pasowal do szpilek...) - starszy od danej kobiety, srednio 3/4 lata - lubiacy dzieci - chcacy malzenstwa - majacy odwage by podejsc i zagadac do kobiety, ktora mu sie podoba, oraz wyznac jej co czuje (kobiety nigdy nie wychodza z inicjatywa) Reszta cech to juz indywidualne preferencje.

Gość gość
dlatego polscy faceci rozglądają się za ukrainkami, rosjankami, czeszkami, chinkami, tajkami itp polki to kur/wy

Gość gość
- przystojny brunet z ciemną karnacją i włoskami do góry

Gość gość
ja tam nie lubię starszych dzieci też nie lubię i nie znoszę ślubów każda woli faceta z dobrze prosperującą firmą niż na etacie bo więcej zarobi

Gość gość
14:37 to juz indywidualne preferencje. 14:38 jestes w marnym procencie kobiet, ktore nie chca, ani slubu, ani dzieci.

Gość gość
Mój facet jest młodszy ode mnie o 3 lata, przerwał studia (ja mam skończone), nie ma kierowniczego stanowiska, zarabiamy tyle samo, więc możesz sobie między pośladki takie teorie wsadzić. Są inne rzeczy niż te, które wymieniles, a są podstawą udanego związku.

Gość gość
14:57 no i co z tego... 97% kobiet woli faceta, ktory jest w temacie. Pozostale 3% do ktorych sie zaliczasz, jak i ta z 14:37 to odszczepiency.

Gość gość
Nie zgadzam się z tym punktem o wykształceniu. Kobiety chętnie wiążą się z półgłówkami, nawet analfabetami, byle wyglądał jak bóg grecki, miał grube nadgarstki i był przystojny. Przystojny nie znaczy idealne, spedalone ciacho, więc kobiety myślą, że skoro na takich nie lecą, to nie lecą tylko naa wygląd, ale de facto lecą prawie wyłącznie na wygląd, tylko musi być, jak np. Indiana Jones, albo o tak wyglądać: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/03/95/df/0395df6e795de7fbf50cc428d73207cf.jpg czyli bardzo przystojny, ale nie spedalone ciacho. I wtedy kobieta od razu się zakochuje w tym wyglądzie, a charakter nie ma znaczenia. Kobiety tylko myślą, że nie lecą na wygląd, bo nie chcą idealnego pedzia, ale w rzeczywistości lecą tylko na to, ale musi być przystojny, tylko nie typ metro. i