Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tzw kobiety deski bez piersi kupuja i nosza staniki? :D

Polecane posty

Gość gość
Tak sobie tłumacz DECHO Co masz mówić :D

Gość gość
nie mam dużego biustu, 60D - więc prawie nic, ale bez stanika czułabym się po prostu dziwnie, mimo wszystko śmiesznie to by się "gibało" bez usztywnienia... a piersi mają nawet mężczyźni więc tekst 'bez piersi' trochę bez przedmiotwy. Bez piersi to może byc wyłącznie osoba po amputacji.

Gość gość
autorko jaki masz rozmiar biustu ?

Gość gość
Ja lubie male cycki wiec dziewczyny nie zalamujcie sie.

Gość gość
No tyle co się naogladalam, napatrzylam to stwierdzam że wole swoje małe piersiatka :) Nie mam kompleksów (a przynajmniej nie na punkcie biustu) oceniam siebie obiektywnie, a po tym co widziałam i co usłyszałam to szkoda mi niektórych kobiet które maja niepotrzebne kompleksy albo dolegliwości związane z biustem Jak wspominałam pracuje w szpitalu na mammografii i przyznaje że łatwiej robi się zdjęcia i łatwiej uczy się studentów na dużych piersiach, jednak widzę też jakie dolegliwości związane z tym ciężarem mają te kobiety, widzę odparzenia pod biustem, po ramiaczkach, często narzekają na ból pleców i często słyszę jak marudza na to że są obwisłe (co jest jak najbardziej normalne, wiadomo przecież że taki biust nie będzie w 100% jedyny), najbardziej narzekaja młode kobiety (20-30lat), widziałam też parę kobiet po zabiegu pomniejszenia piersi które nie wstydziły się rozebrać, pokazać uczniom.

Gość gość
autorko jaki masz rozmiar biustu ?

Gość gość
Odparzenia po ramiączkach :D:D

Gość gość
Tak, ramiaczka mogą powodować stałe wyżłobienia w skórze, rany i odparzenia. Co w tym śmiesznego?

Gość gość
Mam mały biust i uwielbiam chodzić w stanikach :) do tego w moim rozmiarze mam nie dość że duży wybór krojów to jeszcze pod względem wyglądu i ceny mam w czym wybierać, uwielbiam też chodzić bez stanika zwłaszcza do bluzek z odkrytymi plecami, piersi jako że są bardzo jedrne i maja śliczny kształt świetnie wyglądają bez biustonosza :) i mimo wieku dalej wyglądają jak u nastolatki ;)

Gość gość
Małe piersi nie są śliczne....

Gość gość
Duże piersi obwisają, wolę male, jędrne i zgrabne, dziewczęce. Duzy biust postarza.

Gość gość
Tak sobie wmawiaj decho :D Na big cyce się faceci ślinią, a jak do ciebie mówi, że woli deskę do prasowania to znaczy, że z*****ać chce, a za plecami się śmieje :D ale wmawiaj sobie, że małe jest piękne hahahahahaah jak to w ogóle wygląda, z tyłu plecy, z przodu plecy i sut :D baby są obleśne

Gość gość
Tak ślinią sie na obleśne cyce do pasa zwisające i ociekające tłuszczem grubaski bo szczupła kobieta może miec co najwyżej średniej wielkości biust. Buhaha mężczyźni o wysokim statusie intelektualiści preferują male i średnie biusty i zwiewne smukle kobiety a karki z silowni wielkie cyce, byly kiedys badania na ten temat.

Gość gość
nie znam faceta który wybrałby małe cycki od większych, żonami tylko tak mówią że małe jest piękne a oglądają się za biuściastymi

Gość gość
Mój rzucił biusciasta laske dla mnie dla "dechy" choć on uważa że są średnie :P Mówi że duże biusty są galaretowate w dotyku a on woli jędrne piersi :)

Gość gość
Cycki to tylko jeden z elementów calosci, facet woli ładną z małym biustem niż brzydką z dużym, zreszta rozmiar cycków dla większości nie ma znaczenia liczy się ładny kształt i jędrność a tej większym piersiom często brak.

Gość gość
Oglądam sie za ładnym zgrabnym tyłkiem i smukłą sylwetką, cycki są drugorzędne.

Gość gość
12:31 Duze cycki tez sa jedrne i dobrze wygladaja bez stanika :P kup sobie jakis porzadny , male cycki tez obwisaja :D

Gość gość
"Kobiety " bez lub z malym biustem lubia pedofile

Gość gość
A co się bądę tłumaczyć. Noszę bo mogę tak jak pies może lizać swoje jajka bo.... może.

Gość gość
23.46 (wczoraj) jesteś okrutna dla tych kobiet :O znęcasz sie nad nimi .

Gość gość
Deski sa asexualne

Gość gość
Czemu się nad nimi znecam? Jak taka pani z dużym biustem się krepuje i powie że duży biust jest trudny do badania to zawsze powiem, że o wiele łatwiej zrobić zdjęcie takiej piersi bo jest za co złapać

Gość gość
Sa kobiety , ktore zmniejszaja biust? :P watpie

Gość gość
Deseczki się broniä

Gość gość
Owszem są, w pracy widiwalam całkiem sporo takich kobiet które pomniejszaly piersi, przeważnie do rozmiaru 70/75 D/E (patrząc tak na oko) Nie rozumiem czemu uwazacie że to niemożliwe. Patrząc na takie wypowiedzi mam wrażenie że wypowiadają się sami mężczyźni którzy nie wiedzą jak niektóre kobiety się mecza mając taki bardzo duży biust. Moja znajoma przez dobre pare lat oszczędzała na pomniejszenie, była lekko przy tuszy, nie podobała się sobie ale bala się schudnac bo nie chciała by piersi jeszcze bardziej jej obwisły i straciły juz całkiem jedrnosc :( Od jej operacji mija już 2 lata i jest szczęśliwa, cieszy się że nie ma juz takiego ciężaru ani odparzen, że może kupić śliczne staniki, że może chodzić bez biustonosza i że biust jest jedrny, sterczacy a sutki są na środku piersi a nie na samym dole, po 6 miesiącach od operacji zaczęła też w końcu ćwiczyć, schudla 12kg i w końcu jest z siebie zadowolona :)

Gość gość
Tylko facet z najmniejeszym pseudo-peniskiem będzie wyzywał kobiety od deseczek. Wiadomo, taki: 1. Sam nic nie ma. 2. Nie ma czym zawojować. 3. Nie zna się na kobietach. 4. Nic nie wie o kobiecym ciele. 5. Jest przy tym tak ciemny i niedoświadczony że nie odróżnia funkcji pomiędzy kobiecymi piersiami a swoim domniemanym choć, milicentymetrowym siusiaczkiem. 6. Wszyskie punkty powyżej.