Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez frankowiczów banki zbankrutują debile i idioci

Polecane posty

Gość gość

a ktoś ci kazał brać kredyt w obcej walucie?

Gość gość nicky
Przez kredyty frankowe padnie gospodarka... Zaplaca za rate i do biedronki.

Gość gość
Petru kazal.

Gość gość
mam w dvpie banki ,itak nic niemam i miec niebede a bankierzy maja kasy tyle ze niedziwie sie jak padną ,sral ich pies.:-)

Gość gość
A niech bankrutują? Po co komu banki i ich struktury, fundusze i polisolokaty?

Gość Kazik87651
Cześć! Jeśli zostaliście oszukani i daliście "nabić się w polisę", to polecam Wam podjęcie współpracy z Kancelarią Invictus . Można znaleźć ich pod tym numerem: 733 171 161 - szybka realizacja, fachowa pomoc. Mają wiedzę i myślę, że z pewnością pomogą! :)

Gość gość
Petru chodził za tobą i kazał brać kredyt?

Gość gość
Najlepsze jest to ze frankowicz wzial kredyt i placil mniejsze raty od tych co wzieli w pln.i zarabiali na tym w porownaniu do tych w zl.a jak przestali zarabiac to chca zeby im pomoc.a co z tymi co mieli kredyty w zlotowkach i musieli placic wiecej od frankowiczow???!!!trzeba by bylo im tez oddac czesc pieniedzy!!!bo przez jakis czas byli w gorszej sytuacji od frankowiczow.

Gość gość
Akurat polisolokaty to twór ubezpieczeń ,ale z całą resztą trzeba się zdecydowania zgodzić . Bierzesz kredyt niby na 5% ale spłacasz dodatkowo z 40% . Często ludzie też narzekją na parabanki ale tu już jest taka konkurencja ,że dają nawet za darmo, przykład nawet na tej stronie http://xn--kredyt-na-dowd-xob.pl/kredyty-chwilowki około 10 firm z darmową pożyczką . Banki nigdy na to nie pójdą ,tylko doić klientów ile sie da.

Gość Dorota9009
Polisolokaty mogą wyrządzić sporo krzywdy... Wiem, bo sama zostałam "nabita w polisę" i straciłam pieniądze. Tak naprawdę, gdyby nie pomoc Kancelarii Lex, to nie udałoby się odzyskać należności. Polecam, aby zapoznać się z ich ofertą: http://www.kancelaria-lex.org/. Profesjonalizm oraz doświadczenie :)

Gość OlaWola
Cześć! Moja mama znalazła super Kancelarię, która pomaga wywalczyć odzyskanie należności z polisolokat! Kancelaria Invictus, która znajduje się w Wrocławiu, ma profesjonalne podejście do klienta oraz bardzo dobrą wiedzę w zakresie polisolokat i odszkodowań. Polecam każdej oszukanej osobie, aby zapoznać się z tą ofertą: http://kancelariainvictus.pl/. Serdecznie polecam!